Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 8. 2014
Tak jsem vytvoril forku pod jinym uhlem svetla a ten krouzek by tam opravdu hned vedle I mohl byt. Pod lupou to vypada i na naznak druheho uplne na kraji jak rikate, ale vzhledem k excentricke razbe se jiz na strizek nevesel. Pribarvil jsem to cervene.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Puvodne se mi to znaminko jevilo jako ohla stopka, ale koukal jsem se co mam na Cast 28 a opravdu lev, koruna i pismo odpovida. S troskou dobre vule by to mohla byt ta sama varianta, tedy dva krouzky na rubu. Pokud souhlasite, je po zahade! Diky moc panove. 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Je-li zajem o debatu, par orisku bych jeste mel tak je sem klidne muzu dat. 😉
Zaregistrován
20. 8. 2007
souhlas tento druhý je (zřejmě též) Cast. V. 28
sem s oříšky - myslím, že nejenom já se rád podívám a případně si s kolegy budeme lámat hlavy
Zaregistrován
7. 8. 2014
Fajn, tak ja se o nejaky ten orisek (at uz vetsi ci mensi) pres tyden podelim. Zatim kdyztak juknete na Vaclava IV. Jednoho jsem tam daval a nejsem si moc jist, tak Vas nazor ocenim. 😎
Zaregistrován
17. 8. 2010
Tak V.28 uz byla pridana, takze alespon pro uplnost ten trojlist se stopkou na VII. 39/40/43. Jinak orisky urcite sem. V teto souvislosti me napada, ze jsem ted v radiu cestou z Bratislavy slysel diskuzi o studii, jejimz zaverem bylo, ze 20g orisku denne pusobi proti kardiovaskularnim a dalsim chorobam a ma obecne pozitivni vliv na zdravi. Tam se ale asi jednalo o jine orisky🙂 ...
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Tak neco pro milovniky datli a orisku. 😋 Co rikte na tento? V Castelinovi ani Vorlove jsem jej nedohledal. Ze bych se prekouk? 😉
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Rub
Obrázky:
Zaregistrován
7. 8. 2014
Hm nevim proc je kazdy obrazek jinak veliky ale neda se svitit.. 🙄
Zaregistrován
17. 8. 2010
Pekne, Castelin ani Vorlova neznaji, ale dalsi kusy existuji. Na treti pozici na lici by u teto varianty mela byt peticipa hvezda...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.