Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Zaregistrován
7. 3. 2020
Dobry den, prosim vas, vlastnim niekolkodesiatok znamok Hradcany a mam pocit, ze snad medzi nimi nenajdem dve zhodne😞 kazda vyzera byt ina
Mala ukazka 😳
Ak je na nich aj nejaky fliacik nemaju uz ziadnu hodnotu?
Dakujem vopred za kazdu radu
Obrázky:
Zaregistrován
17. 11. 2006
Vzhledem ke způsobu výroby tiskových desek se není co divit že každá známka je jiná.
Zaregistrován
5. 2. 2022
Dobrý večer chci se zeptat měl by to být čínsky porcelán čajová souprava komplet z roku cca 1930 +- nepoužitý dá se určit přesne rok popřípade cena.
Dekuji Petr
Obrázky:
Zaregistrován
19. 9. 2021
Peťo, ja by som to dal na fórum starožitnosti.
Zaregistrován
5. 2. 2022
No dobrá rada nad zlato snažím sa zorientovať ale ono to pôjde prvý pokus si mysím že aspň fotky sa dajú ?
Zaregistrován
21. 1. 2023
Dobrý den, jsem absolutně bez zanlostí filatelie a proto bych chtěl poprosit o radu ohledně známek po babičce, jde mě o to, jestli má cenu se tím vůbec probírat, studovat co a jak má být, nebo jestli jsou to bezcené kusy. Po pár hodinách pročítání fóra začínám mít obavy, abych při dalším samostudiu "do toho nespadl". A to si bohužel nemůžu dovolit dřív, než v důchodu. 😃 Přikládám odkaz na fotku Hradčan které jsem ve sbírce našel. Kdyby to na základní určení nestačilo, vyrobím kvalitnější foto až najdu chvilku. Děkuji.
https://papilloncz.rajce.idnes.cz/Hradcany/
Obrázky:
Zaregistrován
2. 7. 2017
budte bez obáv, nič vzácnejšie tam nie je. Ak vám za to niekto ponúkne 100 kč, tak mu to rýchlo predajte.
Zaregistrován
21. 1. 2023
Díky, nemám obavy ani tak o finanční stránku, ale sám sbírám hodinky a kolikrát trpím když vidím co některými jedinečnými kousky jsou lidé schopni udělat. Za stovku prodávat nebudu, to je raději věnuji někomu, komu udělají radost. Kdyby někdo věděl o začínajícím nemajetnem sběrateli, nebo třeba kroužku co by je uvital, dejte vědět. Díky za pomoc.
Zaregistrován
8. 5. 2022
trosku mimo misu, ... jake hodinyk sbirate ??? moje neterinka PRIM
Zaregistrován
21. 1. 2023
Pár Primek mám, ale zaměřuji se na CCCP, Vostok, Poljot, Slava... Většinou automaty a snažím se je mít funkčně stoprocentní. Jako doplněk fotím hodinky, strojky a součástky. A začíná ve mě hlodat myšlenka fotit také známky, jen mít víc času. Na ukázku - https://papilloncz.rajce.idnes.cz/Hodinky/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.