Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zaregistrován
4. 5. 2022
najed jsem znamky ktere se zdaji byt zajimave.myslim drahe....prosim o vyjadreni...
Obrázky:
Zaregistrován
22. 11. 2019
Co to znamená? Najed jsem známky? Najedl? Známky se nejedí..
Zaregistrován
4. 5. 2022
koolabas Tohle dokazuje tvoji tupost.Otazka je jasna ,pochopi to i male dite.A ty se chytas blbosti,misto toho abys odpovedel na otazku.Kazdy človek se splete na tom neni nic špatneho.Tak ješte jednou pro koolabas snad budeš rozumet otazce.Našel jsem znamky ktere se zdaji byt zajimave.myslim drahe....prosim o vyjadreni...Jestli si Nemec tak prelozim do němčiny.
Zaregistrován
6. 2. 2009
K tým Deutsches Reich. Ak by boli v 100% stave, teda nepoškodený lep, nepoškodený obraz známky, tak kľudne aj okolo 1000 Kč. Ale podľa priloženej fotky známky sú aj v obraze poškodené, bohu žiaľ.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
22. 11. 2019
Děkuji za odpoved..
Jak se člověk vyjadřuje na socialnich sítích je jeho vizitka.
Ovšem v případě diskuzních fór zejména odborných, až vědeckých zaměření je to vizitkou i provozovatele a i samotných diskutujících.
Ano, každý se občas přepíše, já nejsem výjimkou a pokud se to stane, jsem spíše rád, pokud mne někdo upozorní.
A ještě poznámka, Němec nejsem, jsem Čech a v našich zemích je slušné si vykat.
quote=tonda231]
koolabas Tohle dokazuje tvoji tupost.Otazka je jasna ,pochopi to i male dite.A ty se chytas blbosti,misto toho abys odpovedel na otazku.Kazdy človek se splete na tom neni nic špatneho.Tak ješte jednou pro koolabas snad budeš rozumet otazce.Našel jsem znamky ktere se zdaji byt zajimave.myslim drahe....prosim o vyjadreni...Jestli si Nemec tak prelozim do němčiny.
Zaregistrován
8. 5. 2022
nebyva mym zvykem se michat do debat, ale tentokrate udelam vyjimku.
tonda231: nazyvati nekoho tupcem, pokud jej blize nezname, je diplomaticky receno neprislusne. nediplomaticky to povim asi takto. tupcem vas klidne mohl nazvat kdokoli, protoze si nejste takoveto znamky najit na netu, popripade si zakoupit katalog a sam se necemu priucit. ani me nedostal ten tupec, nybrz pasaz (cituji): ...misto toho abys odpovedel na otazku. To je, podle mne, ukazka arogance jako vysita do ucebnice.
klidne se ptejte na co chcete, ale pocitejte s reakci protistrany.
a jeste dovetek. zde si stale vice lidi mysli, ze poradenstvi je zadara. ano mohlo by byt, poku dam jednu znamky, popripade jednu serii. tam se da diskutovat o poradenstvi. ale davat cele partie jako nalezy z pudy a jine kdovijake blbiny, to je proste pres caru.
takze rada nakonec. budte v klidu, nadychnete se, zamyslete se a vratte se na zacatek ... to pomaha.
preji pekny den
Zaregistrován
4. 5. 2022
xaverin....Mužete mi řict proč vy se o to starate....kdyby se každy staral sam o sebe tak jak je na světe hezky.Nikdo mi arogantně odpovi a ješte se vysmiva ,a vy se ho zastavate,to mi nepřipada normalni.A jeste me tady chcete poučovat.Mluvte sam za sebe a ne za ostatni to se nedela.Koukam na vase odborne vyslovovani ale ale gramatika vam nic nerika.Lide si udelaji svuj usudek.Kdyz tohle nechapete tak vas take musim nazvat hlupakem....
Zaregistrován
4. 5. 2022
smith..Děkuji za odpove jsem rad ze tady jsou i normalni lide....diky
Zaregistrován
6. 2. 2009
Tak pre zúčastnené strany koolabs aj xaverian ak sa Vám nechce odpovedať/poradiť tak pekne poprosím neurobte tu smetisko. Jednoducho ignorujte otázku/ tému. Ak Vám to robí ťažkosti, tak najprv si zahryznite do jazyka, prípadne si klepne po prstoch predtým než začnete písať.
Pre tonda231: 1. nenechajte sa zatiahnuť do žabomyších vojen. Toto nie je to správne miesto.
2. otázka si zaslúži kvalitnejšie fotky/scany
3. všetky z priložených známok, až na tú poslednú sa dá ľahko dohľadať na nete aj s prípadnými cenami.
Píšem to ako moderátor sekcie filatelia. Ak diskusia pôjde ďalej v podobnom duchu, tak jednoducho zamknem tému. Ďakujem za pochopenie.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
22. 11. 2019
V pohodě pane moderátore.
Asi bych už nereagoval, ale pokud běžní prispivatele suplují funkci moderátorů, tedy funkci držet solidní úroveň příspěvků a směrovat k zlepšení možnosti solidních reakci na ně / zde jde hlavně o kvalitu a množství fotografií v dotazech/
pak se nedivte že někdo jiný reaguje .
Vaše označení za "" smetisko"" je pak již absurdní.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.