Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

david kopriva

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2019

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 16:31

něco k tématu sekce

https://www.e15.cz/magazin/obrat-ceskeho-trhu-sbirani-znamek-se-blizi-miliarde-rika-expert-na-filatelii-novak-1377709

to bylo minulý víkend na hlavní stránce E15 celé dva dny, jak znám E15, muselo si to v sobotu otevřít cca 150000 lidí, jinak by to zapadlo ... opět pěkné zviditelnění a PR filatelie. Zvolený postup a dikce se puristickým sběratelům mohou zdát nevhodné, ale jen to je dnes srozumitelné a budí zájem o filatelii.

Různé nepřesnosti jdou na vrub redaktorovi. Novináři vždy tu at am něco zmatou a trochu posunou. Mám s tím bohaté zkušenosti.

Radkovi N. blahopřeji k úspěšnému mediálnímu výstupu, který dokládá jeho význam v branži.

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 20:38

Hele, ať jsou na to názory kohokoliv jakékoliv, prostě klobouk dolů ... A ve světe to tak je.... TOP rarity stojí mraky peněz, vlastní je ty nejprestižnější instituce, fondy, ti největší boháči nebo světové osobnosti , tak buďme rádí, že i na našem malém písečku vykolíkovaném "Hradčany a jejich mušinci" (omlouvám se všem sběratelům našich prvních známek, ale je to tak) vyrůstá něco, čím se ve světe filatelie můžeme chlubit, co nám všem dokáže opakovaně uspořádat (doufám, že už v lepších časech) zase něco jako bylo letošní "Bienále", abychom se mohli setkávat a přitom mohli spatřít to nej nej .... jak říkám, klobouk dolů a fandím Vám!" Ikdyž si v rámci filatelie sbírám tu svoji "historii poštovního úřadu Brno 2" a NEJDRAŽŠÍ POLOŽKA MÉ SBÍRKY MĚ PŘIŠLA NA 4 000,-KČ.

kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 20:50

něco k tématu sekce https://www.e15.cz/magazin/obrat-ceskeho-trhu-sbirani-znamek-se-blizi-miliarde-rika-expert-na-filatelii-novak-1377709 to bylo minulý víkend na hlavní stránce E15 celé dva dny, jak znám E15, muselo si to v sobotu otevřít cca 150000 lidí, jinak by to zapadlo ... opět pěkné zviditelnění a PR filatelie. Zvolený postup a dikce se puristickým sběratelům mohou zdát nevhodné, ale jen to je dnes srozumitelné a budí zájem o filatelii. ...

jen upresnim:
e15 ma denni navstevnost prumerne 735,6 users. 150.000 user ( realnych ) nama ani za rok.
zdroj: NetMonitor.cz

Joops17

Uživatel

Zaregistrován:
7. 7. 2012

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 21:50

něco k tématu sekce https://www.e15.cz/magazin/obrat-ceskeho-trhu-sbirani-znamek-se-blizi-miliarde-rika-expert-na-filatelii-novak-1377709 to bylo minulý víkend na hlavní stránce E15 celé dva dny, jak znám E15, muselo si to v sobotu otevřít cca 150000 lidí, jinak by to zapadlo ... opět pěkné zviditelnění a PR filatelie. Zvolený postup a dikce se puristickým sběratelům mohou zdát nevhodné, ale jen to je dnes srozumitelné a budí zájem o filatelii. ...

Dovolím si ještě jeden dotaz:
Smím se zeptat na význam pana Nováka v branži?
Myslím, že nejsem jediný, koho by to zajímalo.
Protože ať se na to dívám z jakékoli strany, tak mi to vychází spíše tak, že nikdo ze skutečných odborníků v branži ( a myslím, že jich je dost ) nechtěl mít s Portu oficiálně nic společného... což má zcela jistě svůj důvod.
Nemusíte každopádně zmiňovat jeho knihu a Portu .... spíše mě zajímá to ostatní, čím je významný pro branži... Určitě to musí být něco, co je všem ostatním skryto, když to o něm píšete Vy.

Jinak zmínku o 150.000 čtenářů za den na E15 nemá ani cenu komentovat, tak snad Vás tím nadsazováním čísel nenakazila Portu...

david kopriva

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2019

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 22:18

tak to jsem zmaten https://rating.gemius.com/cz/tree/2 6.2. zobrazení 213 095 ... návštěvy 93 374 ... ten titulek tam byl 2 dny, tj vidělo jej přes 400000 lidí ??
...to ujde ...já jsem ale udělal chybu, ten můj odhad lidí to celé jistě neotevřel, ale i ten titulek je fajn🙂

kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 22:24

omlouvam se, je to pravda.

david kopriva

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2019

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 22:38

Ještě k tomu ... "nikdo ze skutečných odborníků v branži ( a myslím, že jich je dost ) "...
Portu ale začalo se známkami teprve před pár měsíci. Kromě RN neznám žádného dalšího odborníka , kterého by Portu kontaktovalo, či stihlo kontaktovat , tj. nikdo ani neměl příležitost s nimi "nechtít mít nic společného" .... Takže nedělejme závěry na špatných předpokladech.

Význam RN pro filatelii : jeho schopnost aplikace jeho ekonomického backgroundu s filatelií, což mu umožňuje o ní srozumitelně hovořit v tržních kategoriích . Nemusejí všichni vystavovat nebo psát specializované fila-ortodoxní monografie.

david kopriva

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2019

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 22:43

ad kolo101 ... to je v pohodě, není zač se omlouvat

Zejména já sám, jako člověk spíše 19. století, často tápu v datech internetu , ba jej neumím ani moc používat🙂

david kopriva

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2019

Vytvořeno:
14. 2. 2021, 22:45

MikyM ... děkuji Vám za milý comment

Joops17

Uživatel

Zaregistrován:
7. 7. 2012

Vytvořeno:
15. 2. 2021, 08:52

Ještě k tomu ... "nikdo ze skutečných odborníků v branži ( a myslím, že jich je dost ) "... Portu ale začalo se známkami teprve před pár měsíci. Kromě RN neznám žádného dalšího odborníka , kterého by Portu kontaktovalo, či stihlo kontaktovat , tj. nikdo ani neměl příležitost s nimi "nechtít mít nic společného" .... Takže nedělejme závěry na špatných předpokladech. Význam RN pro filatelii : jeho schopnost aplikace jeho ekonomického backgroundu s filatelií, což mu umožňuje o ní srozumitelně hovořit v tržních kategoriích . Nemusejí všichni vystavovat nebo psát specializované fila-ortodoxní monografie.

Děkuji za odpověď.
Ale vzhledem k tomu, že jste již několikrát napsal, že s Portu nemáte nic společného, tak to asi jen těžko můžete vědět.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.