Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
27. 12. 2023
Tyhle věci se nejlíp prodávají, když je dáte od 1Kč - čím více příhozů, tím více shlédnutí + sledujících.. a tím také více potencionálních kupců.
Zaregistrován
29. 11. 2020
To není pravda. Taky jsem si to kdysi myslel a dost se spálil. Platí to pouze, pokud máte hodně žádané zboží, kde je jistota, že bude přihazovat více lidí, a zároveň už máte za sebou desítky či stovky realizovaných prodejů ve stejné kategorii a spousty sledujících. Pro nováčka na Aukru je to špatná rada.
Zaregistrován
27. 12. 2023
Jenomže v tomto případě šlo doslova o pár gramů vážící stříbrnou cetku, u níž by (aspoň mně osobně) bylo úplně jedno, jestli se prodá o dvě eura levněji nebo dráž.
V tomto případě bych to rozhodně risknul a jsem přesvědčen, že by se prodala dráž..
Zaregistrován
8. 7. 2015
Prosím pomohl by někdo identifikovat punc? Vidím že tam je asi A a 4 a co je mezi tím to vůbec nepoznám, ani jsem nenašel nic obdobného kromě jedné stránky kde se uvádělo že RU puncy měly u zlata "A" pro vídeň a "4" pro 14 k. a mezi tím hlavu lišky, kamzíka nebo bohyně Athény. Je tam ještě jedna značka která ze poněkud "utopená" a připomíná něco jako BZ možná ?
Obrázky:
Zaregistrován
6. 10. 2021
ten punc by mohol byt RU-vieden od roku 1866,750/1000.v katalogu puncovniho uradu S-34
Zaregistrován
8. 7. 2015
Ten katalog se da nekade najit? Pokud by to melo byt stribro (prvni prispevek sem spatne zaradil a tam nekdo napsal ze je to nejspis stribro 750/1000), takze vy mozna take myslite stribro kdyz mate uvedenou stejnou ryzost, da se nejak vysvetlit ta zlatava barva? Muze to byt treba pozlaceno? Na nekterych mistech to tak pod priblizenim vypada jako kdyby na tom byl nejaky povlak ktery tu a tam na nekterych msitech odpadl
Zaregistrován
6. 10. 2021
Zaregistrován
12. 12. 2023
Dobrý den, nevíte někdo,prosím, o jaké jde mistrovské značky? Obojí na lžičkách, u obojího punc Diana. Jedno vypadá jako SK, druhé jako stromeček. Lepší fotky mi bohužel mobilem nešly udělat. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 7. 2015
Prosím pomohl by mi někdo určit jestli je toto nějaký punc nebo co je to za značku? Je to na starých perleťových menžetových knoflících. Děkuji za radu
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2020
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.