na 99% je to citrín 😁 😁 takýchto akože topázov som nakúpil vela,ked spraviš skúšku špecifickou váhou prídeš na to
Takhle to je přímo vyfocený, upravuju jen základní věci jako že srovnám bílou, jas a kontrast a doretušuju prach, když nějakej zůstane, jinak nic. Já používám Lightroom, ale těch programů je spousta. Fotím to ve stínu za počítačem, položený na displeji mobilu.... je to jedno na čem to leží, ale na tom mobilu se mi líbí, že tak je většinou vidět i odraz spodku kamene... no ale zrovna tady to bylo nějaký tmavý, tak je vidět celkem prd 😉
Vím že to někdo retušuje z pozadí, pak udělá to pozadí uměle, dodělá tam umělej stín a já nevím co... to jde samozřejmě třeba Photoshopu, ale to už si můžeš nakreslit rovnou i ten kámen 😁
jezevec74@gmail.com
Jasně, to už je uzavřený, váha a odměrnej válec - hustota 2,7, jasnej křemen 😉 Já naštěstí koupil jenom ten jeden žlutej a jeden bezbarvej (trošku do hněda) a i to je křemen 😉 Moc to nestálo, zkušenost dobrá 😉
jezevec74@gmail.com
musíš do registrov ,čiže do vyhladávania- tlačítko štart -napísať- regedit- spustiť. otvorí ti registre. druhá položka je - HKEY CURRENT _USER- klik a otvoriť potom je tam položka software,klik otvoriť ,tam máš položku GemCad ,klik otvoriť a tam je položka registration , tú zmaž a máš mesiac pokoj
pri novšom programe gem cut studio si treba napísať dátum inštalácie. trial trvá tiež 30 dní,ale tam vymazanie z registrov nepomôže je to zašité niekde v pc a nedokáže to vypátrať žiadny program ani uninstal. takže keby ste nainštalovali 12.2.2019 ,tak vždy stačí nastaviť dátum vo windows na hociktorý den 12.2- 12.3.2019 po práci v programe si stačí vrátiť dátum späť na aktuálny,na občasné použitie je škoda vyhadzovať peniaze,jedine ked sa tomu niekto venuje profesionálne 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.