Moderátoři: smith

Ja mám s Fruhwaldom inú skúsenosť. Asi pred 2-3 rokmi som u neho vyhral na limit fajnovú vec a to som tam mal ešte asi 100 eur rezervu. Neskôr som tú istú mincu našiel v starom katalógu úplne inej aukčnej firmy, kde sa predala pred 10 rokmi za 2-násobok toho, čo som dal ja.

sigur napsal/a:
Ja mám s Fruhwaldom inú skúsenosť. Asi pred 2-3 rokmi som u neho vyhral na limit fajnovú vec a to som tam mal ešte asi 100 eur rezervu. Neskôr som tú istú mincu našiel v starom katalógu úplne inej aukčnej firmy, kde sa predala pred 10 rokmi za 2-násobok toho, čo som dal ja.
Fruhwald je známy tým, že dražiť sa začína od najvyššieho zaslaného limitu. Ak už nikto v sále neprihodí, tak to získa najvyšší limit za svoje maximum. Žiadne zľutovanie. Väčšina položiek je zabezpečená ochrannými limitmi, takže sa niektoré položky neustále točia dokolečka a predávajú a predávajú...
Takže môžeš hovoriť o šťastí.😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Nie. Naposledy jsem nechal 3.600,- Eur + 13 %. Mňau, Mňau.😋 😋 😈
Ještě zbylo na Pravé Hoffmanovy koule.😈 😈 😈 😈 😈
Kouzlo kočičí osobnosti. 😈 Ale když vidí nějakého Baču, tak mu napálí 20 %.😁 😁 😈

To je celkem raketa... nejhrosi je DPHcko😃
nspirace](https://www.inspirater.cz/) do domácnosti nebo módy, případně osobní trenér pro lepší fyzičku!

:D
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.