Moderátoři: numismat, smith

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 11:23

narval i já jsme to nemysleli špatně, jen jsme tady chtěli vznést troch srandy, nic jiného.A jestli Pán co tady tomu šéfuje nemá smysl pro legraci, je mi ho upřímně líto.Nechci se nikoho nijak dotknout, Znám tyhle případy, ale už je jiná situace.Jestli nám tady budou pořád vládnout staré struktury kteří pořád nepochopili, že je jiná doba tak je to špatně

:D Tak to je tedy průšvih, vždyť i já jsem stará armádní struktura, co mám tedy dělat😁 😁

Ladislavaliev@atlas.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 12:32

Tazatel /subfuska/ je tu nový, normálně slušně se zeptal a teď pravděpodobně nevěřícně zírá co se s jeho dotazem děje. Pokud lidé z fóra odcházejí, je to především proto že místo normální seriózní odpovědi na svůj dotaz dostanou povýšenou a arogantní, i když rádobyvtipnou hloupost. 😉

Hilaris

Uživatel

Zaregistrován:
28. 11. 2017

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 14:05

subfuska: nepochybuji o tom, že o Vaše časopisy by byl zájem, ale musíte najít nadšence pro stará letadla. V sekci Antikvariát ho asi nenajdete. Zkuste sekci Modelářství nebo Co se jinam nevešlo. Stran ceny - již několikrát jsem to zde psal, je to stále totéž: cena je dána poptávkou.
turtleoverhead: palec nahoru, Vaše zásahy do tohoto vlákna sedí. Arogantní povýšenost není vtipná. O vtip se mohu pokusit pokud se v dané problematice vyznám. Pokud v tom nevyznám tak jsem zticha. Úštěpačná poznámka někoho kdo k tématu nemá co říci se opravdu nazývá hloupost.
Mint: Uražte se a odejděte, hodně za sebou práskněte dveřmi a potvrdíte tím svou hloupost. Nebo si řekněte byl jsem trouba, turtleoverhead má pravdu, příště si dám pozor - a jste borec.

Mint

Uživatel

Zaregistrován:
3. 9. 2013

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 14:41

Na co bych si měl dávat příště pozor? Osobně si nemyslím, že jsem trouba, nemyslí si to má rodina, ani spolupracovníci.Podle čeho soudíte, že jsem trouba?

subfuska

Uživatel

Zaregistrován:
31. 10. 2018

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 22:35

Děkuji,nejsem překvapen reakcemi,to se děje všude,nahouby,mrk,ifauna a jiné.Mám rád sarkasmus a humor,proto mě Vaše odpovědi pobavily a neurazili.

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

Vytvořeno:
3. 11. 2018, 23:39

na ebay by takyto casopis mohol spravit max do 10 eur,
pravdepodobne menej.
takze odporucam ponechat ako zaujimavost.
pripadne darovat,
alebo na aukro od koruny, ak sa toho chcete zbavit.

jacisin76@yahoo.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.