Jen mimo téma- což tady vůbec nepatří a omlouvám se spolubesedníkům.
pane, já nejsem žádná korola či corola - ale ten nick znám z fora z Aukra, kde byl tento nick velmi "živý"ve fóru, málo kupoval, ale besedoval. Já do Aukra- forum- nikdy nic nenapsal - jen občas četl. Forum zrušili - pže jim kazilo kšefty a Vy máte asi dojem, že jsem svůj zájem přesunul tady.Tak to je omyl.Jsem z Prahy a žiju v Praze a v Austálii jsem nikdy nebyl.A kdybych nenapsal ten první příspěvek o podpisu pod tímto obrazem tak by mě ani nenapadlo se dále vyjadřovat, že jde o Ch.S.
když Vám to spraví náladu je to príma - obávám se ale, že korolu by to tady nebavilo - ta se potřebovala hádat o cenách a konkrétních uživatelích, co falšují podpisy a vydělávají na blbosti jiných.
Tak dík. To neměla být jízlivá otázka, ale jsem tu nový, tak se učím. Vůbec my nejde o určování hodnoty obrazů, ale baví mě je zachraňovat a dávat jim nový smysl. Kdybych nekoupil ten modrý portrét, tak by asi vylétl komínem. Samozřejmě netvrdím, že kdyby mi někdo za obraz nabídl nějakou horentní sumu, tak že bych ho neprodal, ale není to moje priorita. Tak posílám lepší foto podpisu(jestli se tomu tak dá říkat).
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.