Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 3. 2020
Ani bubon Hlinkovej gardy nikto nigdy nevidel a predca exiztuje....
Zaregistrován
13. 1. 2018
tak na toto nemam argument. Fakt nie. Tu šiestu triedu zakladnej školy som trochu prestrelil, toto bude o dva tri ročníky nižšie
Zaregistrován
21. 12. 2014
Mariano7 napsal/a:
Mislis pravopis...nie som slovak ..magor
Že by pan Jakabek?
Zaregistrován
9. 3. 2020
Som z kanady moj stary otec usiel 1944,asi viete preco...viem po slovensky rozpravat ale tazko sa mi pise,a uz ani pisat nebudem nema to tu vyznam....
Zaregistrován
6. 1. 2013
Měl jsem známého, sbíral dekorace Slovenské armády tak to chápu, ale měl jsem otce na Tasmánii a ten psal lépe než já, četl české knížky znal musiku i zpěváky nechával si posílat novinky v tom to asi nebude. Zkoušejte to stále a neustále, on se i pravopis zlepší ( já jsem dyslektik, také se musím snažit):twisted:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
21. 12. 2014
stepe napsal/a:
Mariano7, vydrž (!) třeba se ještě dozvíš hodně věcí od Hlinkovy Expertní Gardy (HEG), které by tě mohly rozesmát. Nenadávej jim, jsou hodní, milí, s rentgenovýma očima a neomylní. Když tak jim pošli k expertíze a zmatení krompáč a suspenzor HG.
Stepe,nemusí nič posielat...ten slavny bubon HG čo nikto nevidel bol už ponukany zberatelo a aj na bazoši,aj len dufam že sa nenašiel další hlupak ktorý by to kupil...Poznal som osobne človeka ktorý vyrabal špecialne raritne kusy pre zaujemcov z Kanady alebo USA,je to smutne a le robyl to...on už nebude už nie je medzi živímy,nepačiloa sa mi to ani vtedy a nepačia sa mi take veci ani teraz,ale bol dopyt a tak to využíval...A myslím že mariano,alebo jeho príbuzný bol obetov toho špekulanta a nakupil jedinečne kusy ktore nik nema,teda skoro nik...
Zaregistrován
21. 12. 2014
Tu su nejake fotky tých rarít...myslím že aj ten vychadzkový nože je odtial z toho súdku...bolo toho viac ale neuložil som si všetko...
Obrázky:
Zaregistrován
2. 11. 2017
keď vidím ten pravopis tak sa čudujem že mali učitelia odvahu štrajkovať za vyššie platy
Zaregistrován
6. 1. 2013
Ještě větší lumpárna je u vysokých řádu Slovenské republiky. I zde to pokračuje, řádové hvězdy najdete i na aukru. No když někdo má peníze a je ochoten platit....
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 4. 2020
FILUTA8: Jen pro info, když už jste vznesl dotaz, případně pro představu osatním sběratelům, kteří teprve shání a myslí, že za 8 táců dobře pořídí. V roce 2017 jsem za ni dal 39 tis. Už tehdy jsem věděl, že vzhledem ke stavu trochu přeplácím, ale s klidným srdcem můžu říct, že bych to udělal znova.
Myslím, že tu všichni diskutující odvádí vůči méně zkušeným kolegům skvělou práci. Přijde mi, že všechny kousky HG dýky, na které tu upozorňujete mi přijdou jakoby z jedné stejné generace. Myslíte, že přijde nějaká nová generace, nebo se výrobci vrhnou do jiného ranku?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.