Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#11 3. 2. 2016, 13:07
Pravost z fotky na 100 procent asi ne ale někdy jsou znaky padělku tak očividné že že se to dá říci i podle fotky.😉

V tomto souhlas, ale nezdá se Ti, že si někdo bez znalostí přeje, abys zaujal konečné rozhodnutí a případně za něj nesl svojí zodpovědnost?

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
MisoPN

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2008

#12 3. 2. 2016, 13:11

Tak potom beriem späť.
Ale ja si nepomôžeme mne sa tá minca aj tak nezdá😃

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#13 3. 2. 2016, 13:13
V tomto souhlas, ale nezdá se Ti, že si někdo bez znalostí přeje, abys zaujal konečné rozhodnutí a případně za něj nesl svojí zodpovědnost?

No kdyby měl znalosti tak se nebude ptát😉
a co se zodpovědnosti týká, musím čestně prohlásit že jsem nezodpovědný😃

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#14 3. 2. 2016, 13:28
No kdyby měl znalosti tak se nebude ptát😉 a co se zodpovědnosti týká, musím čestně prohlásit že jsem nezodpovědný😃

Nikdo zde není všeznalý a je v pořádku, pokud hledáme některé nápovědy, ale záléží na otázkách. Pokud se zeptám na otázku, kde se nacházel císař František II. 20. ledna 1806 a ostatní mě na mojí neznalost poskytnou informaci, budu rád. I kdyby tato odpověď nebyla pravdivá, nic se neděje, protože se pohybujeme v teoretické rovině a nehrozí z ní žádná újma.
Pokud ale něčemu nebudu rozumět v praktické rovině, navíc, pokud bych chtěl kupovat mince v řádu tisíců korun, pak se spoléhat pouze na druhé, v pořádku není. Navíc, i kdybych byl odborníkem na toto téma, musím odpovědět, že se v tomto případě pravost bezpečně určit nedá.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#15 3. 2. 2016, 15:40

Konečné rozhodnutí? 😲
Svou zodpovědnost? 😲 Jakou? Jde jen o názor na diskusním fóru, který může být nebo nemusí být správný. Zodpovědnost za případný špatný nákup a důsledky nese tazatel...
Osobně mi přijde v pořádku, když se někdo slušně zeptá, že dostane odpověď toho kdo odpovědět chce, ostatně v případě padělku by mlčení těch, kteří vědí, bylo nepřímou podporou těch, kteří padělky vyrábějí a prodávají...

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#16 3. 2. 2016, 18:20
Konečné rozhodnutí? 😲 Svou zodpovědnost? 😲 Jakou? Jde jen o názor na diskusním fóru, který může být nebo nemusí být správný. Zodpovědnost za případný špatný nákup a důsledky nese tazatel... Osobně mi přijde v pořádku, když se někdo slušně zeptá, že dostane odpověď toho kdo odpovědět chce, ostatně v případě padělku by mlčení těch, kteří vědí, bylo nepřímou podporou těch, kteří padělky vyrábějí a prodávají...

Samozřejmě je v pořádku, když se poskytne rada v jasné situaci. V tomto konkrétním případě se ale jedná o pochybnou záležitost v ohledu k jednoznačnému hodnocení. Nebo jste si naprosto jist a jakou záležitost se jedná? Já tedy nikoli a pak mé reakce.

Profilový obrázek
alCapone

Uživatel

Zaregistrován:
3. 2. 2016

#17 4. 2. 2016, 13:12

Njn
Viem... inak je tu mincu hodnotit na živo inak zas na fotke
Pokus foto číslo dva

Profilový obrázek
alCapone

Uživatel

Zaregistrován:
3. 2. 2016

#18 4. 2. 2016, 13:15

Foto

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#19 4. 2. 2016, 14:49
Samozřejmě je v pořádku, když se poskytne rada v jasné situaci. V tomto konkrétním případě se ale jedná o pochybnou záležitost v ohledu k jednoznačnému hodnocení. Nebo jste si naprosto jist a jakou záležitost se jedná? Já tedy nikoli a pak mé reakce.

Predpokladám, že za vaše filozofické úvahy je vám autor vlákna veľmi vďačný. Inak súhlas s turtlem a tenzorom.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#20 4. 2. 2016, 21:21

alCapone
vyfotit z obou stran znamená vyfotit z jedné strany, potom minci překlopit a vyfotit znovu.
😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.