Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Dřív za ně člověk dostal bez problému 400. Teď spíš někde mezi 200-400.
Jen tak pro představu tento typ jsem kupoval v roce 2010 za 430 ( v jen nepatrně horším stavu). V roce 2012 již za pouhých 240.
Ale ten tvůj vypadá, že je pěkně vyraženej. Líbí se mi především ta krásně vyrytá koruna. Takže pokud se o něj porve víc lidí, tak i ta Malinova cena není nereálná. Pokud sis ho koupil do sbírky, tak gratuluju. Ostudu neudělá.😋
Jinak tento typ mám podchycen ve dvou variantách jedna má rovné okraje koruny, druhá ( a to je ten tvůj ) má lístky koruny prohnuté. Statisticky je méně četnější a ve sbírce ho ještě nemám ( čekám na přibližně Tvoji zachovalost a lepší )😳 .
Provedení písmena W jsem u tohoto typu zatím podchytil asi ve třech drobných odlišnostech, ale neberu to, jako varianty. Prostě rytci ujela ruka na jiném místě a nechtěl to už ručně dorejvat.
Priznam se jak jsem k nemu prisel, dnes jsem ho nasel na poli, a radost mam neskutecnou, neprodal bych ho ani za 1000, chtel jsem jen orientacne vedet jeho hodnotu, na internetu v aukcich jsem ho nenasel. Je to muj prvni drobny nominal grosoveho obdobi🙂 Jo a pavlovi moc dekuju za vycerpavajici odpoved.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.