Mám niekoľko opálov z Dubníka už niekoľko desaťročí. Sú v skle, zaliate vodou. Niektoré hrajú krásnymi farbami, iné sú mliečne, s nádychom do modra, alebo modrozelena, no neviem sem vložiť ich foto. Sú aj väčšie, ale aj malé, väčšie sú v hornine, niektoré menšie sú čisté. V prípade záujmu viem zaslať foto na e-mail. Cenu neviem. Mal by niekto záujem ?
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/drahy-opal-dubnik-slovensko_post_-534401#post534401
kosican
-s-
Neviem isto, ale možno:
crv4§pobox.sk
Keď chce platiť, tak nech platí...😋 😋
-s-
Dobrý deň, zaujímala by ma kúpa malých vzoriek drahého opálu v čo najzaujímavejších farbách. Ak by ste predávali budem rada za ponuky. Na email sevcikovaewa@gmail.com . Tiež by som sa chcela opýtať či na predaj a kúpu využívate nejaké web stránky, kde máte nafotené kamene a dajú sa kúpiť online?
Ďakujem
Prajem pekný podvečer. K tým opálom ...
Mám opály, sú aj pekné, ale nie sú brúsené. Sú v surovom, nálezovom stave. Do náušníc potrebujete brúsené opály a také bohužiaľ nemám. A ešte niečo, ak hľadáte opály, tak je potrebné uviesť, či chcete mliečne, farebné, prípadne kombinované, alebo harlekýny a aj ich približnú veľkosť.
Ako tu sledujem ponuky, tak na tomto portále ťažko nájdete to, čo by vás uspokojilo. Tu je to určené skôr zberateľom surových kameňov. Preto vám odporúčam navštíviť burzu minerálov, tam je už ponuka o viac ako 500% lepšia...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.