Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
16. 11. 2014
delft je stará porcelánka v nizozemí.................ale to co mate Vy je vyrobeno pro turisty po r.2000 /tedy asi 2011/ A VY JELIKOŽ TO MÁTE 30LET,tak ste předběhl čas. Jinak být to pravý fajans Delft tak ste v balíku...............ale s tímto,bohužel pro vas nejste!!!!!!!!
Zaregistrován
23. 10. 2018
Dobrý večer, pomůže někdo s s odhadem stáří, výrobce, kvality a případně možné ceny. Vše z pozůstalosti po rodičích a prarodičích - pokračování keramika
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
4. 10. 2018
vracím se k mé poslední žádosti a posílám snad lepší fota.Nikde jsem takové značení nenašel.Zná někdo výrobce?Mám celý servis,řelk bych tenkostěnný zámecký porcelán moc hezký....a co dál?Co nakresleno tak je značen hrníček.
Dík za ochotu
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2019
Prosím nevíte někdo co to je? Díky
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Hodiny..😉
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2019
Ahaaaa... :-))) Díky moc..
Zaregistrován
22. 2. 2019
Dobrý den,
mám 3x menší a 1x větší talíř (viz foto), MORITZ ZDEKAUER (Karlovarský porcelán, podle značky odhaduji, že jde ještě o dobu Rakousko-Uherska, nepletu se?)
Má to takto nějakou cenu, i když to není set? (předpokládám, že je to část původmního setu).
děkuji za radu
Obrázky:
Zaregistrován
29. 10. 2016
Dobrý den, na půdě jsme nalezli tento malý porcelánový šálek, porcelánka Klášterec nad Ohří - Thun. Porcelán je velmi jemný, tenký, nad ouškem jeden otluk. Děkuji za informaci o ceně nálezu.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 10. 2016
Cena pětistovka?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.