Byla v nabídce někdy i pravá mince? Já FB nemám, takže mi nabídky nechodí. (Ale mám možnost nahlížet) Zajímá mě ten postup. Někdo, kdo třeba ani neví kde leží ČR mi pošle výhodnou soukromou nabídku.... A ne dalším 2 miliardám lidí.
Veřejná nabídka v nějaké prodejní skupině je něco jiného.
Tohle nebyla soukromá nabídka, byla veřejná...nabídek na mince je spousta, dražby, prodejci...problém je s pravostí mincí, hlavně na dálku z fotek. Koupit minci třeba za 10000 a pak zjistit, ze je falešná není nic moc...
Ještě jednou moc děkuji všem, kteří mi poradili s pravostí této mince.
radil bych ji nekupovat ://////////
Můj názor je ten, že buď je mince jen odlitek(stopy nedolití hlavně na portrétní straně) nebo to je teoreticky možná i koroze, ale rozhodnout se takto pouze z fotky na 100% nelze!
Řecko sice nesbírám, ale způsob(a chyby) u výroby falz je i u jiných mincí často podobný.
No,já jsem odlišného názoru.
Zde jsou některé odlišnosti(červeně) na falzu proti Vaší minci...ale hlavně rozdíly v nedotažení řady linií(zeleně),které poměrně často na antických falzech bývají.
Na Vaší minci je to v pořádku(včetně jiných drobností)-proto se domnívám že pravá tetra sloužila pouze jako předloha.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.