Je to tady ve více tématech...
Třeba...
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/pytlickova-sbirka-jde-do-drazby-28633?page=31&per-page=10
A letos tedy další kolo....

Admin napsal/a:
Myslím, že se tu už řeší blbosti které stejnek nevyřešíme. Nechme to na policii a soudech. Ať se pánové poperou mezi sebou. Je to jejich záležitost a jejich máslo.
Tato diskuze účel splnila a dotyčný, který ji chtěl rozpoutat alespoň dostal ukázku pravé demokracie - kde se k aféře může vyjádřit opravdu každý. V jednom několikrát jmenovaném periodiku padnou opět jen názory jedné strany a lidské osudy či veřejné mínění budou jasně dané.
...
procital jsem si zpětně
a chtěl bych se zeptat kde byl dehonestován Jiří Škaloud ?
to mi nejak uteklo ?
jsou nějaké konkrétní články , případně odkazy díky

Tento příběh začíná v první polovině devadesátých let praním špinavých peněz za více než 300 milionů Kč. A v čem se nejlépe dají vyprat špinavé peníze? V poštovních známkách to nejde, každá známka má přece svůj katalog. Ale u obálek už je to problematické. A jako zákazník se nejlépe hodí nedohledatelný arabský šejk. A když je průšvih a začne to vyšetřovat policie, tak je nutné přesvědčit příslušné znalce (nejlépe předsedu komise znalců), že ty obálky mohly mít skutečně cenu přes 300 milionů Kč. A provozní kapitál je na světě. Znalci, kteří v tomto případu dosvědčili, že údajné obálky skutečně mohly mít cenu 300 milionů Kč jsou následně mediálně znemožněni a donuceni odstoupit. Docela pěkná pohádka, že? Ale, co když jeden z těch, kteří tehdy svědčili, stále ještě žije a může o tom všem vyprávět?
mě by zase zajímalo, jestli k tomuto tématu vyšly nějaké články v tisku v té době (nebo následně)...?!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.