Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#262 4. 9. 2025, 20:49
Profilový obrázek
escartin

Uživatel

Zaregistrován:
20. 2. 2011

#263 29. 9. 2025, 10:09
Admin napsal/a: Myslím, že se tu už řeší blbosti které stejnek nevyřešíme. Nechme to na policii a soudech. Ať se pánové poperou mezi sebou. Je to jejich záležitost a jejich máslo. Tato diskuze účel splnila a dotyčný, který ji chtěl rozpoutat alespoň dostal ukázku pravé demokracie - kde se k aféře může vyjádřit opravdu každý. V jednom několikrát jmenovaném periodiku padnou opět jen názory jedné strany a lidské osudy či veřejné mínění budou jasně dané. ...

procital jsem si zpětně

a chtěl bych se zeptat kde byl dehonestován Jiří Škaloud ?

to mi nejak uteklo ?

jsou nějaké konkrétní články , případně odkazy díky

Profilový obrázek
dan_v

Uživatel

Zaregistrován:
30. 11. 2020

#264 30. 9. 2025, 01:58
Tento příběh začíná v první polovině devadesátých let praním špinavých peněz za více než 300 milionů Kč. A v čem se nejlépe dají vyprat špinavé peníze? V poštovních známkách to nejde, každá známka má přece svůj katalog. Ale u obálek už je to problematické. A jako zákazník se nejlépe hodí nedohledatelný arabský šejk. A když je průšvih a začne to vyšetřovat policie, tak je nutné přesvědčit příslušné znalce (nejlépe předsedu komise znalců), že ty obálky mohly mít skutečně cenu přes 300 milionů Kč. A provozní kapitál je na světě. Znalci, kteří v tomto případu dosvědčili, že údajné obálky skutečně mohly mít cenu 300 milionů Kč jsou následně mediálně znemožněni a donuceni odstoupit. Docela pěkná pohádka, že? Ale, co když jeden z těch, kteří tehdy svědčili, stále ještě žije a může o tom všem vyprávět?

mě by zase zajímalo, jestli k tomuto tématu vyšly nějaké články v tisku v té době (nebo následně)...?!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.