Zaregistrován
2. 11. 2008
Zatím je to jen přestupek podle ceny, ale že se aukro bude podílet na rozšiřování padělků, to už je na pováženou! Takové teorie, jít s tím do banky atd., to snad nemyslíte vážně? Ještě si ten trouba, co ji koupí udělá sám problém.🙂 Někdo vytiskl na kopírce předem upravenou bankovku a čeká na reakce sběratelů a jejich případnou poptávku!😉 Určitě má připravenou pohádku, jak k tomu paskvilu přišel!
Dnes je to všechno v první řadě o penězích, až potom jsou sběratelé!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
31. 8. 2008
Je to tak správně, předáním by nic neporušil (pokud je tedy sám nevyrábí a nepřišlo se díky tomu na to). + Ten návrh jsem uváděl v době, kdy tu byla jenom ta jedna fotka, až později doplnil odkaz, kde píše, že nemá vodoznak a je tam i fotka druhé strany. Teď už je to celkem jasné.
https://www.cnb.cz/cs/o_cnb/zivotni-situace/padelane-penize/
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Tak jasné to je od začátku aukce, ale mnoho lidí se nad takovou blbostí pozastaví, protože v dnešní době je přeci možné všechno!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
10. 12. 2014
Nějak moc rarit na jedné bankovce...
G99, chybějící vodoznak, rozdíl v k.č. svislém a vod. => co nás to ještě do budoucna čeká, aby to vyšroubovalo cenu "rarity"... 🙄
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ve středu mi prošla rukama 2000 Kč s celkem pěkným číslem: F16 299999 .
Zaregistrován
12. 6. 2012
Dneska jsem měl tisícikorunu , sérii nepamatuju, ale číslo bylo 100001 .
Zaregistrován
5. 11. 2011
Buďte zdrávi! Odposťte dotaz naivnímu kolečkáři, ale nedávno jsem na aukru prohlížel stokoruny s přítiskem ke sto letům měny a všiml jsem si brutálních rozdílů v cenách. (No obecně jsou ty ceny brutální :-D ) Nějaká série se prodá za 6-8 stovek, nějaká za 14000... nerozumím tomu rozdílu. Nějaká čísla série M jsou méně častá než jiná? Ví se která?
Zaregistrován
27. 2. 2010
Racionální vysvětlení neexistuje. Ale okecat se dá všechno...
Zaregistrován
18. 1. 2021
Zdravím vespolek. Měl bych k dispozici následující postupky (u nás ve firmě se operuje s hotovostí), má některá z nich cenu vyšší než řekněme 110% nominální hodnoty? Předpokládám že jednotlivé kusy jsou bezcenné. Tedy nad nominál : )
F27 - 40ks postupka
K11 - 25ks postupka
K02 - 20ks postupka
K08 - 10ks postupka
Případně, neexistuje někde nějaký hezký přehled, které série bankovek mají vyšší než nominální hodnotu (a orientačně jakou), abych věděl které mám sbírat? Vím že A B E! a viděl jsem na aukru prodeje i K03... Díky a sběratelství zdar
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.