Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
14. 11. 2013
Toto je presne ten problém, že na mitoma sa berie iný meter ako na ostatných. Myslím, že moderátor má byť nestranný a keď profík nevie, ako sa slušne správať tak majú byť jeho príspevky mazané. Okrem toho podľa jeho správania pochybujem, že profík je, pretože ľudia naozaj znalý veci sa prezentujú úplne inak.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
9. 6. 2014
Pánové a Dámy, jelikož máte problém se mnou tak ho směřujte na mě, ne na moderátora, uvědomte si, že tato stránky nejsou na váš pláč připravené, Nelíbí se, Vám něco napište přímo mě: meteoritesworld@gmail.com a pokusíme se vyřešit váš problém, Všem odpovím.😃
Zaregistrován
9. 6. 2014
Já tady nejsem abych vás učil profesionálnímu poznáváni meteoritů protože to nejde, na to musíte mít školu, ale abych Vám aspoň zhruba osvětlil jak takový meteorit poznat. Profesionální výklad je pro normální lidi nicneříkající.
Zaregistrován
9. 6. 2014
A jestli mě tady nechcete zahlasujte a klidně mě odstavte. Budu to akceptovat klouzavou IP adresu nemám, tak to nebude problem.
Zaregistrován
14. 11. 2013
Po tom všetkom, čo som si prečítala, ja by som hlasovala za odstavenie rovnako Mitoma, ako aj chondrita. Obaja pokazili všetky vlákna týkajúce sa meteoritov a už nikto radšej nič do nich ani neprispieva. A možno by bolo dobré, aby admin vysvetlil moderátorovi, že pravidlá platia aj pre jeho kamarátov. A ak to nedokáže akceptovať, nemá čo byť moderátorom. Toť môj názor:-)
Zaregistrován
1. 8. 2010
mitom07 napsal/a:
Já tady nejsem abych vás učil profesionálnímu poznáváni meteoritů protože to nejde, na to musíte mít školu, ale abych Vám aspoň zhruba osvětlil jak takový meteorit poznat. Profesionální výklad je pro normální lidi nicneříkající.
Predpokladám, že základnú.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
16. 2. 2008
Já jsem žil v domnění že vlákno “Členovia, zrelí na blokovanie” je určeno k tomu, aby sem moderátoři hlásili účastníky se kterými jsou nějaké vážnější problémy s nimiž si sami neumějí nebo nemohou poradit. 🙄
Zaregistrován
23. 10. 2006
Dámy a Páni ; Mitom nie je môj kamarát - nevidel som ho v živote , ale určite sa sním rád stretnem pokiaľ to dovolí čas a bude mať záujem.
Niektorým kolegom môžem len toľko odkázať: poprosím nevyjadrujte sa ku veciam o ktorých netušíte nič , vložiť príspevok za každú cenu nie je podmienka fóra...
turtle máš pravdu vlákno má slúžiť ako návrh na blokovanie člena fóra , žiaľ jeden neprispôsobivý začal zneužívať , stačí prejsť históriu.😕
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.