Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Dva sprosté příspěvky Jestřába ještě zůstaly, někdo by je měl smazat... není to nejhezčí vizitka pro fórum.
Zaregistrován
7. 6. 2010
Dento hlavne je, že napr. "babygulka" je chlap ako hora z východného Slovenska, a prezývku má tiež ženského rodu..... Toľko o intuícii.
😁
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
7. 6. 2010
myslim si ze "diktatura" uz zavladla este vyhlasit stanne pravo :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
23. 10. 2010
myslím , že by bohatě stačilo, kdyby noví uživatelé mohli psát příspěvky třeba až za týden nebo pět dnů... valnou většinu podobných individuí by to jistě odradilo a lidi, kteří mají opravdi zájem na úrovni diskutovat, to vydrží...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Když jsem tu kdysi něco podobného navrhoval (omezení počtu příspěvků nebo otevřených témat u nově zaregistrovaných lidí první dva týdny), tak to bylo smeteno většinou ze stolu jako nesmyslné omezování🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja stále súhlasím, že by sa nemali noví prispievatelia nijako obmedzovať, naozaj by išlo o krok späť. Treba si zrátať, koľko ľudí sa zaregistruje s tým že potrebujú pomoc (mnohí sú ozajstným prínosom fóra) a koľko je tu Wailujgiov. Teda je to nepomer, netreba všetkých hádzať do jedného vreca, len treba debilov mazať a dať im na známosť, že tu nie sú vítaní.
Zaregistrován
31. 12. 2011
myslel jsem ze Vasi myslenky je jedina vec k reseni situace, ale vymeslel jsem jinou variantu.
Co tak udelat IQ test pri registrace novych clenu?
Zaregistrován
9. 2. 2008
No klidně ti nějaký pošlu 😃 A jinak- zabránit sprostým příspěvkům se nedá. Jeden člověk ze sta je prostě chuj, co si jde vyléčit mindrák na forum. Je to vidět ve všech diskusích na netu a když ho smažou na jednom, tak jde zkusit prostě druhé.🙄 Ten příspěvek o té platební Dentově kartě by se měl smazat (tušim Ikánek, nebo Honza Regula je moderátor- Co se vám nejvíc líbí)
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ještě bych se s dovolením vrátil k tomu co tu proběhlo v posledních dvou dnech.
Vinu nemá ten uličník který byl zablokován, on za to nemůže že je jaký je. Každé dítě zkouší co všechno mu projde a je na dospělých kolik mu povolí.
Podle mne chyba se stala u moderátorů kteří to nechali dojít tak daleko.
Zářným příkladem je ta nadměrně velká ikonaavatar která to tu rozhazuje. Je tu pár účastníků kteří si ji prostě nezmenší ani po slušném upozornění.
Proč? Protože jim to projde. Kdyby jim moderátoři začali mazat všechny jejich příspěvky, pochopili by to raz dva. To samé jsou ty věčné hádky a rozepře, většina moderátorů svou funkci nevykonává a mám pocit že ani nechápe co je její náplní. Teprve když problém přesáhne únosnou mez, všichni začnou ječet a volají administrátora ať udělá pořádek.😐
Zaregistrován
20. 7. 2010
turtleoverhead napsal/a:
Ještě bych se s dovolením vrátil k tomu co tu proběhlo v posledních dvou dnech.
Vinu nemá ten uličník který byl zablokován, on za to nemůže že je jaký je. Každé dítě zkouší co všechno mu projde a je na dospělých kolik mu povolí.
Podle mne chyba se stala u moderátorů kteří to nechali dojít tak daleko.
Zářným příkladem je ta nadměrně velká ikonaavatar která to tu rozhazuje. Je tu pár účastníků kteří si ji prostě nezmenší ani po slušném upozornění.
Proč? Protože jim to projde. Kdyby jim moderátoři začali mazat všechny jejich příspěvky, pochopili by to raz dva. To samé jsou ty věčné hádky a rozepře, většina moderátorů svou funkci nevykonává a mám pocit že ani nechápe co je její náplní. Teprve když problém přesáhne únosnou mez, všichni začnou ječet a volají administrátora ať udělá pořádek.😐
Turtle, máš naprosto recht. Jenže je tady nemalá skupina "pseudohumanistů", kteří při tvrdších moderátorských opatření spustí povyk o porušování lidských práv a před administrátora se to dostane tak jako tak...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.