Moderátoři: smith
Zaregistrován
31. 7. 2008
Pravda. To boli pekné pokusy v škole. 🙂
Zaregistrován
18. 2. 2011
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo zkoušel čištění Realem (je to dost jemná čistící pasta). Objevil jsem ho v koupelně a vyzkoušel, výsledky celkem ujdou, zašlou minci jsem dostal za chvilku mnutí mezi prsty do slušnýho stavu. Samozřejmě bych to nepoužil na stříbro kvůli riziku poškrábání, ale myslím, že na novodobé nestříbrné mince se dá použít celkem dobře...
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
18. 2. 2011
Mám tu jednu hodně zasviněnou mincičku, potřeboval bych od někoho znalejšího poradit, čím čistit, teda jestli to všechno vůbec půjde dolů.... použil jsem zatím jen vodu, mýdlo a Real, část nečistot šla dolů, tohle zůstalo, nechci to nějak silně drhnout, abych neseškrábal víc než je záhodno.
Obrázky:
Zaregistrován
30. 5. 2009
Jde o mědinikl tak bych asi šáhnul po chelatonu, tím zmizí 90% veškeré špíny.
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
22. 7. 2007
vzhledem k cene bych si radsi koupil novou a tuhle hod do kasny😃
Zaregistrován
18. 2. 2011
Nojo, je to odpad po stránce ceny, ale jak začnu něco čistit, získává to už citovou hodnotu 😁 Navíc tyhle mince jsou ideální na to, aby se člověk aspoň zhruba naučil základy čištění, protože když to zkazím, zahodím ji a jedeme dál 😃 😎
Zaregistrován
29. 10. 2009
Zdravím,
dostal jsem několik RU korun a na některé jdou dočervena. Prosvítá na nich měď. Rád bych se toho červeného svitu zbavil, ale netuším jak. Máte nějakou zkušenost jak na to?
Zaregistrován
26. 7. 2007
obycajnym tekutym cisticom na striebro
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
29. 10. 2009
Tak to bylo opravdu rychlý. Díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.