Zaregistrován
23. 11. 2015
Nech je to ako chce. Ja súhlasím aj s tomi, aj s numismat. Čiže som z toho jeleň.
Na strane pod dierou nemohol vzniknúť nejaký maxi vred. Raznica tomu bránila, aj keď sa neubránila.
Vyhrnutý materiál tam je. Ale, čím ovalíš mincu tak, aby tam vznikol povrch taký, aký tam je..?
-s-
Zaregistrován
25. 7. 2006
stani napsal/a:
Na strane pod dierou nemohol vzniknúť nejaký maxi vred. Raznica tomu bránila, aj keď sa neubránila.
-s-
Při ražbě by na druhe strane byla naprosto rovna plocha.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
23. 11. 2015
Tak zase nič.🙂 Ja tú mincu mám asi mesiac a nijako ma to nedráždilo, pretože som to skôr bral tak, ako píšeš. Pozriem na to, ako vyzerajú mince, ktoré sú očividne poškodené schválne.
-s-
Zaregistrován
3. 5. 2017
Venujem sa hladaniu chyboražieb a myslim, ze sa mi podaril ozaj vzácny kúsok chyboražby, teším sa na vaše nazory. Jedná sa o 2eurovu mincu 2020 Osterreich, na hlave chybaju zvyraznene vlasy a celá ražba je oproti spravne vyrazenej minci slabsie vyrazená. Nikde na ziadnom webe ani na rakuskom, som takú mincu medzi chyboražbami nenašla, myslím, ze sa jedná o unikát, no možno sa mylim. Momentalne lepšie foto neviem urobiť. Chyboražba vpravo.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
zuzana: na fotce neni temer nic videt, podle Vaseho popisu je mince jen lehce nedorazena v partii vlasu, coz bych nepovazoval za nic mimoradneho.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
8. 11. 2021
PROSÍM O NÁZOR NA DATUM NA 100 LÍRA MINCI. LIDSKÁ BLBOST , NEBO CHYBA . DÍKY
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
Vypada to jako naletovane. Jaky kov je nalitek - stejny jako mince nebo nejaky mekky? Vlozte prosim foto cele mince.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ten nálitek je evidentně pozdější neb poslední číslo letopočtu je pod ním vyraženo.
😉
Obrázky:
Zaregistrován
8. 11. 2021
MOC SE OMLOUVÁM ,MINCI JSEM NECHAL V PRÁCI , POŠLU JEŠTĚ NĚJAKÉ ULOŽENÉ FOTO MINCE , MINCE JE I DEFORMOVANÁ U LETOPOČTU , TAK TO SI ZASE NĚKDO HRÁL . MOOOC DÍKY ZA ODPOVĚĎ
Obrázky:
Zaregistrován
8. 11. 2021
JEŠTĚ FOTO
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.