Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zaregistrován
14. 8. 2023
Chybná poštová známka - farba modrá a pôvodná farba fialová . Aku to má asi hodnotu . Vie mi prosím niekto povedať . Niekde som sa stým nestretol na žiadne stránke internetovej.Dakujem s pozdravom .
Obrázky:
Zaregistrován
14. 8. 2023
Žiadny daz na poštovú známku . Je skutočne modrej farby . Vzácna farba a pravdepodobne sa už neobjaví druhá v poradí .
Zaregistrován
19. 3. 2024
Dobrý deň . Chcem sa opýtať , či je to vyblednuta farba od slnka . No rytina je v peknom stave a žiadne vyblednutie . Ukážka ešte dvoch známok . Ak viete , napíšte do komentára .
Obrázky:
Zaregistrován
22. 11. 2019
Pane kolego
já se nemám za zkušeného filatelistu, ale moje zkušenosti se změnami barev jsou spíše takové,, že pokud známka není jasně v katalogu té oné země s takovouto barevnou odchylkou popsána, je to z 99,99% změna barvy cizími vlivy. Ani bych nevěřil, že některé známky prostě hrají takovou škálou odstínů.
Jinak bych doporučil, pokud se zajímáte o názor, tak upřesnit pro případné reakce data ke známce, nejlépe katalog, je jedno, jestli slovenský, nebo miche...l. Fotky jsou rozmazané, že není vidět rok a i když bych rád pomohl, slovensko v paměti nemám a pátrat co to je za známku rozhodně nebudu a myslím, že i to je duvod, proč si píšete sám se sebou.
Zaregistrován
19. 3. 2024
Aspoň som ju dal do povedomia ľuďom . Ďakujem , že aspoň jeden človek tu napísal a vyjadril svoj názor.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Pane kolego, rok je uveden v nazvu:
poštová známka Svätý Jur -Slovensko 2011
Nasel jsem zde:
https://www.stampworld.com/en/stamps/Slovakia/Postage stamps/2010-2019?year=2011
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
22. 11. 2019
no jo... vidím. omlouvám se.
ale člověk s brejlema vidí jen zkrácený úvod
a pak je to pro mne nezretelne vidět nad textem plne znění.
ale jak říkám, sorry.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.