Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Sice englicky umím prd, ale nějak jsem z toho nevyčetl, že tam budou otevírat ambasádu. Smlouvy "o vzájemné hospodářské pomoci", diplomatickém uznání etc. jsou tak nějak běžnou záležitostí. A třeba hodlají do Běloruska něco vyvážet nebo tam budou ve větším makat timorští otroci (asi jako Mongolové a Rusíni u nás).
Na obálky v Kosovu se podle mne lepí ty známky tam vydávané. Troufám si tvrdit že ty od vydání OSN pro Kosovo. Problém bude spíš v tom, že modré přilby používají feldpoštu.
Nově navázali diplomatické styky s Jamajkou a Běloruskem, což bude nejspíše znamenat, že v těch zemích mají nějakého rodáka či východotimorského "nadšence", který jim bude grátis dělat honorárního konzula...
Tocomabyt: Zkus se jim ozvat, že bys to pro ně dělal v rámci Slovenska. Věřím, že by ti na to kývli... Ovšem, chtělo by to umět portugalsky ;-)
Byl by to dobrej job :-) Jednou, dvakrát za život by ti na Slovač přijel někdo z Východního Timoru, ty mu ukážeš Blavu, Tatry a Čachtickej hrad, a Východní Timor ti za to udělí své nejvyšší státní vyznamenání ;-)
Viktore, hejze ju mas od Burdu? ja som na nu posielal objednavku ale uz bola predana... aspon je v dobrych rukach :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.