Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Likviduji staré věci z pergoly, jsou k osobnímu odběru v okrese SU. Velký mincíř plus tři závaží, 1 hranaté, 2 kulaté z nichž jedno je puncováno mosaznou R-U značkou, nečištěno cena 700 Kč, malý mincíř načerněný 300 Kč, starý džbán kamenina 300 Kč, dva zelené demižony 500 Kč, váhy asi artdeco 300 Kč, dva litinové zouváky ve tvaru brouka 1000 Kč, petrolejová lampa, načerněno 400 Kč.Zvonky asi na kozu ? 200 Kč. Možná se najdou i jiné věci. Radši osobní odběr !!! Na poslední foto je pavouk, to je Ferda ten na prodej není !!!!😃😋
Obrázky:

Pánové a dámy pokud by jste vzali všechno a osobně, tak se na konečné ceně určitě dohodneme. Nechce se mi moc balit a posílat poštou. Jinak jsou tam ještě dvě petrolejky s litinovým, secesním podstavcem jsem si vzpoměl. Možná by se to hodilo i do nějaké stylové zájezdní hospody, jako dekorace už jsem to v jedné viděl a vypadá to hezky.

Jaa- Chym odpověděl jsem Vám na mail prostřednictvím tohoto serveru. Dále jsem byl upozorněn administrátorem, že nabídky mám vkládat do jednoho vlákna, což činím. Dále nabízím artdecové sloupkové hodiny, plně funkční v mosazném korpusu, výška cca 15 cm, období cca 1920,zadní kryt je trošku promáčknut, ale zepředu to není vidět. Cena i s poštovným je po zaplacení na účet předem 1500 Kč. Dále jsou zde dvě petrolejky se secesními litinovými podstavci, funkčnost nezaručuji, skleněná stínítka jsou novodobá což absolutně nepoznáte a původní se nedochovaly, ale jako dekorace velice ucházející. Cena za každou 500 Kč, plus poštovné a podmínky zakoupení jsou stejné u všeho co lze poslat poštou. Tedy normální balík 80 Kč a doručení 3 - 5 dnů, balík do ruky 120 Kč a doručení je do druhého dne.... pokud máte zájem, tak mne kontaktujte první přes tento portál, děkuji.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.