Zaregistrován
1. 7. 2008
MMER > 700, 600, nominál. Ve stavu co popisuješ (4) už by ji banka stopila a dala sešrotovat. Proužek má toleranci, takže je to normální bankovka (nemám to nafocené, ale jeden čas jsem to sledoval a ty proužky mají "vůli" doprava i doleva celkem velkou). Kdybys měl katalog Bajer, je tam jedna zrovna vyfocená (sice z roku 1997, ale soutisková značka je na stejném místě).
Mimochodem, jak popisuješ tu domluvu s "majitelem pětistovky"... s Tebou to nemá asi okolí moc jednoduché, viď ;-D
Zaregistrován
1. 7. 2008
Soutisk vyfotit proti světlu. To co popisuješ se mi moc nezdá.
Zaregistrován
31. 8. 2008
,,700, 600, nominál´´ znamená, že ta bankovka má hodnotu tak kolem 700,-Kč (/až do 700,-)? Okolí to se mnou nemá o nic těžší, než s ostatními, s tím člověkem se vídám pravidelně a není pro něj problém tuto bankovku pozdržet, neživí se tím, já za ním chodím kvůli něčemu jinému, ale dostaly se mu do ruky eurocenty+ nějaké bankovky, takže si to prohlížím a vybírám, nic neobvyklého... . Jinak nevím, nakolik kvalitně se mi podaří ten soutisk proti světlu nafotit, ale srovnával jsem to s ostatními bankovkami a běžné to není, ani ten proužek v soutisku jsem ještě neviděl.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
22. 2. 2009
taky bych se na to docela rád podíval.
Zaregistrován
1. 7. 2008
700 UNC, AU 600, VG nominál - ale dle popisu toho co máš je vyšší cena než nominál bezpředmětná. vyfoť obě strany (z toho se dá i ten soutisk odvodit) + proti světlu (nasimuluješ to třeba i proti lampičce nebo proti bílé obrazovce na monitoru)
Zaregistrován
31. 8. 2008
Přikládám požadované obrázky, ale musím říci, že ač jsem to zkoušel (ve všech režimech snímání) nafotit proti světlu, tak to nikdy nevyšlo, buď to nebylo vidět, tedy byla vidět jen přední strana, nebo to bylo rozmazané, jak jsem napsal, tak jsem si stejně myslel, že tak malý detail nemůže být vidět, zatím mi to nikdy nevyšlo, to chce mít tu bankovku v ruce, vím však, že když si uděláte (buď oboustrannou tiskárnou, nebo za pomoci měření) faksimilii bankovky (oboustrannou kopii, v tomto příp.), tak to uvidíte, tak jsem to zkoušel i já, žádal-li mne někdo o radu, nebo potřeboval-li jsem něco zjistit.
1.strana
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
31. 8. 2008
Zaregistrován
22. 7. 2007
a co ze by na teto 500 melo byt divneho......soutiskova znacka posunuta tak ze neni proti sobe nebo co?
Zaregistrován
30. 3. 2008
MMERe nespletl jsi si obrázek ? 🙄
Tohle je až na ten plivanec na líci naprosto normální bankovka 😉
Zaregistrován
22. 2. 2009
:lol:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.