Já psal, že to je vysoko přes 2000CHF a ne, že mají 2000 CHF...Jinak to poštovné zrovna vůči jejich platu není až tak vysoký...Je také potřeba říct i "B", že i když tam je draho tak stále to co jim zůstane po všech platbách je stále vysoký nadprůměr...A pokud nechtějí mít zásilku do druhé dne u příjemce tak platí ještě méně a blíží se to skoro k naší ceně...Cenově je celkem CH kanton od kantonu jiné...
DOBRÁ ZPRÁVA PRO VŠECHNY KDO NEJSOU PODNIKATELÉ !!!😃 😃
Zákaznické karty fungují v pilotním provozu již od počátku roku 2013, zatím je mohli využívat pouze podnikatelé a firmy. Od druhé poloviny července bude moci veškeré výhody Zákaznické karty začít využívat i široká veřejnost.Zákaznickou kartu vydáme každému zájemci zdarma, stačí si ji objednat na kterékoli poště nebo na www.zakaznicka-karta.cz.
Postup objednání karty je velice jednoduchý, stačí vyplnit jednoduchý formulář objednávky, případně mohou zájemci vyplnit a odevzdat papírový objednávkový formulář přímo na poště. Karta dorazí ke svému majiteli do 10 pracovních dní po objednání. Od té chvíle může začít naplno využívat slevy i veškeré další výhody, které jsou na kartu navázány. Více informací o Zákaznické kartě naleznete na webu www.zakaznicka–karta.cz
Tak si zkus kartu objednat, dokut tam nezadáš IČO, tak Tě to do objednávky nepustí !!!
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Od poloviny července si všichni ( i soukromé osoby) mohou objednat zákaznickou karty České pošty. Samozřejmě sleva platí při platbě v hotovosti !! Takže, když budete chtít si známky na obyčejný dopis nalepit tak musíte nalepit známku"A" nebo známku hodnoty 13,- Kč a to je stejné i u ostatních zásilek !!! Při podání 10 ti a více obyčejných zásilek je poštovné na zákaznickou kartu 10,- Kč (ale opět musíte dodržet platbu v hotovosti).
Více na stránce -Informace pro zákazníky České pošty, s.p. o změnách poštovních podmínek s účinností od 1. srpna 2013.😋
http://www.ceskaposta.cz/assets/o-ceske-poste/vestniky/zmeny-postovnich-podminek-01082013.pdf
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.