Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pražské groše » Česká numismatická společnost, virtuální pobočka PRAŽSKÉ GROŠE

Vykupminci.cz
Numisargo

Česká numismatická společnost, virtuální pobočka PRAŽSKÉ GROŠE

Moderátoři: jacx, oliver, pavelgregor, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
oli: náš kraj má samozřejmě, co se týká výletů, co nabídnout, tu tramtárii jsem myslel tak, že je to zkrátka pro mnohé z ruky. mám k dispozici naší chatu s pozemkem v nadmořské výšce 860m, je tu relativně pěkná příroda (kromě toho výhledu do severočeské uhelné pánve, kde je měsíční krajina, chemička a spousta elektráren). ale je to v kopci (takže přenocování ve stanu dost nepohodlné), do chaty se vejde na noc max těch 10 lidí (ale budou muset ležet ve spacáku na zemi), také posezení max. pro těch 10 lidí.

čili pokud by to byla menší komorní akce, není problém to udělat u nás. no ono sice hlasovalo 23 lidí, někomu se vak nebude hodit termín, jinému místo, takže počítám, že víc jak těch 10 lidí (bez manželek atd.) se nesejde ...
Registrovaný uživatel
jasně my doma s přespáním také nemáme problém, vyspíme se klidně v autě ... jsme na to zvyklí z našich divokých dovolených, i když v poslední době, jak stárneme, vyhledáváme už spíše větší pohodlí :D

pokud se zúčastním, budu mít v autě minimálně 3 místa, takže nebude problém cestou někoho nabrat ...
Moderátor
oliver napsal
tenzor napsal
To primární hlasování vzhledem k tomu, že jsou Velikonoce (někteří lidé si před nimi berou dovolené a nemusí tu být) a také nikam nespěcháme (?) navrhuju prodloužit do úterý/středy.


jo jasne, myslis jeste stale toto co bezi? u me neni problem. jen se zacnem domlouvat, jak udelame hlasovani o terminech.

To muzem.. jak jsem nad tim premyslel, asi bude zasadni (krome volby mista :) ) vedet, jestli bude zajem spis o jednodenni nebo delsi akci a az podle toho davat na vyber konkretni terminy..?
Moderátor
kacuro napsal
čili pokud by to byla menší komorní akce, není problém to udělat u nás. no ono sice hlasovalo 23 lidí, někomu se vak nebude hodit termín, jinému místo, takže počítám, že víc jak těch 10 lidí (bez manželek atd.) se nesejde ...

Aby ses nedivil, IMHO to nikdy nejde odhadnout. Kdysi jsem pořádal dvě akce, podle prvotních ohlasů na každou mělo přijet 10-12 lidí. V prvním případě přijelo 5 (přičemž 2 jen na skok) a v druhém 21 :)
Registrovaný uživatel
krokodill napsal
sigur napsal
...do sklípku ich ťahať asi nebudem...
A proč ne? Moravské sklípky, toť vyhlášená věc ;) :mrgreen:


Áno, matne si spomínam že tak 10 rokov späť som v sklípku v Kobylí dal za odpoludnie a večer cca 3 litre červeného... :lol:
Registrovaný uživatel
Korunko – nech té falešné skromnosti vždyť tam většina lidí přijede kvůli Tobě
Macamia – třeba se tam ještě vdáš ;)
Obě – hlavně si dejte pozor na Kacura, podle jeho příspěvků mi připadá trošičku sexuálně nevyrovnaný :D ;)
Moderátor
no vidis. nakou kacku na benzin ti prispeji a ve vysledku to cestovani tak draho vyjit nemusi. ja bych take rad nabidl moznost setkani treba u nas na chate, ale od te doby, co jsou nasi v duchodu je to nerealna predstava. za celej zivot se dost nadreli, tak jim to preju a klid jim narusovat neminim.

kazdy tudiz moznost nabidnout misto k setkani nemame (puvodne jsem ani necekal, ze nekdo nabidne, vlastne jsou tam ty nabidky tri, ale jedna neni konkretni kde - nicmene ocekavam, ze bude pred hlasovanim upresnena), ale nekdo treba vi o levnem taboristi s chatkama za 300 / noc (priklad) - takze proc ne, i tak to jde resit. zalezi co je v okoli a jak to zaujme ostatni, vnimejte to jako zabavu, ne jako soutez kdo z koho.

vybirat se bude z toho, co nabidnete. neberte ohled na ostatni, ze je to z ruky. treba prave znovu rikam, kacuro - 75 % prijede i do te tramtarie, v dotazniku to jasne rekli (je fakt, ze prostor pro 10 lidi bude asi v atraktivni lokalite malo). treba vis o nejakem kempiku za lidovku? takze klidne neco najdi a zabojuj a zalobuj za svoji konkretni vec. ja takovou moznost nemam, tudiz pockam na ortel vetsiny a nebudu si klast zadne podminky. pokud zjistim, ze by bylo nad me sily se na zvolene misto dopravit, tak se proste slusne omluvim a vic to nebudu resit.
Registrovaný uživatel
:lol: :lol: :mrgreen: taková, kterou bych opravdu chtěl, se ještě nenarodila :lol:
Registrovaný uživatel
nejdříve musím počkat na dohodnutý termín, pokud to bude o víkend v sudý týden, vypadávám ze hry ... do té doby je zbytečné něco zjišťovat ...
Moderátor
No, kdyby vyhrály Pardubice, bylo by možné se následně mrknout na oppidum v Nasavrkách ( ale nevím, kolik toho je přístupného ), nebo na Kunětickou Horu. Jinej hrad poblíž není. Gotickej kostelík v Kočí ( Oli viděl ), zámek ve Slatiňanech s vycházkou po hřebčíně, návštěva Kočičího hrádku ( což sice není středověk, ale spíš taková procházka v přírodě). Pak jen zřícenina Košumberku, ale to je jen pár zdí.

Obídek v podstatě kdekoliv. Ubytování by se určitě sehnalo buď přímo v Pardubicích, a nebo v okolí. Přinejhorším by se dalo možná přespat v penzionu ve Skutči ( asi 3-4 pokoje ). 2-3 lidi bych ubytoval u mně. Tam by se samozřejmě dalo i povečeřet a popít. Maj pěknou zahrádku, ale ta se v 10 uzavírá. Pak už by jsme museli jít dovnitř. Samozřejmě ubytování je limitováno vdavkuchtivostí dívek z okolí, takže může být taky obsazeno.

Jedinou nevýhodou je to, že by se ze začátku muselo trošku popojíždět, takže by se všichni museli vejít do aut. Tedy pokud by se nezůstávalo rovnou v Pardubicích.

Jinak přece nemusí být jen jeden sraz. Ne? Stačí, když najdete někdo něco zajímavého. Dáte sem včas hlášku, a uvidí se, kdo přijede.

Já například chci letos zajet do Jáchymova, možná Telč. Zajímaly by mne Č.Budějovice atd. Určitě nemám problém se otočit i na Moravu. Takže pokud Archy a ost. něco domluví, jsem pro každou špatnost. :P Pokud budu mít volno, skočím do auta a jedu. V podstatě to mám všude maximálně do 5hodin autem. Takže to není problém. Mám sice dost vejkendů obsazeno, ale pokud to vím v čas, můžu s termínama trošičku manipulovat. :lol:
Moderátor
kacuro napsal
:lol: :lol: :mrgreen: taková, kterou bych opravdu chtěl, se ještě nenarodila :lol:


ale ale - zdá se, že kacurovi dnes nikdo nečte přes rameno :mrgreen:
Registrovaný uživatel
Ano, má je dnes nějaká širší :D
Registrovaný uživatel
Z toho logicky vyplývá, že musí být nejmíň o 30 let mladší !:P :roll:
Syčák jeden :twisted: :twisted: :twisted:
kacuro napsal
:lol: :lol: :mrgreen: taková, kterou bych opravdu chtěl, se ještě nenarodila :lol:
Moderátor
oliver napsal
... vsimejte si prosim tech, kteri budou pripadne jednani vyrazne ovlivnovat a nakonec nepojedou. to proto, abyste je priste dokazali brat s rezervou ...


No ja by som za uvoľnenie diskusie, je celkom možné, že niekto (naozaj nemyslím na seba) bude ovplyvňovať diskusiu a nakoniec mu do toho vážne niečo príde, to budeme na naho potom pozerať cez prsty? Niektorí z nás majú deti, niekto zas je voľný kedy chce, niekto zas ešte nemá v lete naplánovanú dovolenku, jednoducho menej radikalizmu by som odporúčil. ;)
Ja predpokladám, že všetci čo sa budú účastniť diskusie sa akcie naozaj zúčastniť chcú, čo ale bude o pár mesiacov málokto z nás ovplyvní. Za seba hovorím, že pokiaľ by to bolo niekde na Morave, naozaj predpokladám na 95%, že by som sa zúčastnil, aj keby som mal ísť zo Slovenska sám.
Registrovaný uživatel
Archy: ze Slovenska sam nepojedes, zadny strach:))...
Registrovaný uživatel
turtleoverhead napsal
Ano, má je dnes nějaká širší :D


..a nejen dneska... asi ji tyto stránky úplně zapřel, nebo zakázal :D
Moderátor
xjert01 napsal
Archy: ze Slovenska sam nepojedes, zadny strach:))...


No to som si vydýchol... :twisted:
Registrovaný uživatel
náhodou, do dotazníku jsem uvedl, že nepřijedu sám, tudíš s paní domácí počítám ;) takže jsem hodobóžový přítel ;)
Moderátor
kacuro jistě víš, že tvé příspěvky zde jsou archivovány a řada z nich by mohla být na srazu vhodnou formou a vhodné osobě prezentována 8)
p.s. sbírám pražské groše a hezkým denárkem také nepohrdnu (pár jsem jich viděl v té nové sekci) :D
« Poslední úpravu provedl(a) jacx v 29. 3. 2013, 16:14. »
Registrovaný uživatel
safraporte ... to je prekérní situace :D ale už mám řešení - raději nikam nejedu :D
Moderátor
oteviram dalsi problem - zatim k zamysleni je tu dotaz - pocitam s tim, ze o prazdninach vetsina z vas stejne do prace chodi, takze sraz by mohl zacit nejdrive v patek vecer, resp. v sobotu dopoledne a koncil by v nedeli odpoledne.

nebo vidite jako schudne si na to brat dovolenou?

samozrejme, kdo by chtel, mohl by si v dane lokalite napr. s rodinou dovolenou prodlouzit apod., ale to ted neresime. tudiz jak to vidite? je dotaz sobota - nedele podle terminu adekvatni a nebo chcete zaradit i svatky ci jine terminy?

tedy navrhy:
6. - 7. 7.
13. - 14. 7.
20. - 21. 7.
27. - 28. 7.
3. - 4. 8.
10. - 11. 8.
17. - 18. 8.
24. - 25. 8.
31. 8. - 1. 9.


co se tyce hlasovani, navrhuji to tentokrat udelat tak, jak je zvykem hlasovat na sraz pobocky, tj. kazdy ohodnoti termin po terminu tak, ze kazdy termin oznaci jednim z priznaku:

ano - zcela jiste ano
? - nevim, ale budu se snazit prizpusobit
ne - zcela jiste nemohu

vysledek pak (pro neznale) vypada nejak takto:

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
za mě víkend - od soboty do neděle
Moderátor
oliver: to je to, co jsem psal - je potřeba zjistit, jak si lidé sraz představují, jestli jako výlet na odpoledne nebo celý den nebo spíš víkendovou akci apod.
Protože to, že napíšu, že třeba 26., 27. a 28. by to šlo, ještě neznamená, že můžu někde být všechny tyto 3 dny.
Tzn. dal bych během příštího týdne na základě výsledků prvního hlasování další dotazník, kde by se specifikovalo, o jaký rozsah akce by byl zájem, případně další věci které mě momentálně po ránu nenapadají + které konkrétní dny člověk může nebo nemůže (nevím jestli přímo v dotazníku, možná by bylo lepší zvlášť).
A až na základě těchto informací a nabídek lidí na uspořádání akce bych dal třetí dotazník, kde by se určilo konkrétní místo a upřesnily se další detaily.
Moderátor
hele klidne, ale tak me presne napis, na co se mam ptat :D
Registrovaný uživatel
ten rozsah bych ani tak neřešil, kdo bude chtít být jen jeden den, tak odjede dříve, kdo bude chtít přijet už v pátek, najde si individuální program ... většina lidí stejně bude muset jít ještě v pátek do arbeitu ...

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... > »

Sběratel.com » Pražské groše » Česká numismatická společnost, virtuální pobočka PRAŽSKÉ GROŠE

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1