Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
28. 6. 2008
..a nejen dneska... asi ji tyto stránky úplně zapřel, nebo zakázal😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
náhodou, do dotazníku jsem uvedl, že nepřijedu sám, tudíš s paní domácí počítám😉 takže jsem hodobóžový přítel😉
Zaregistrován
20. 8. 2007
kacuro jistě víš, že tvé příspěvky zde jsou archivovány a řada z nich by mohla být na srazu vhodnou formou a vhodné osobě prezentována 😎
p.s. sbírám pražské groše a hezkým denárkem také nepohrdnu (pár jsem jich viděl v té nové sekci) 😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
safraporte ... to je prekérní situace😃 ale už mám řešení - raději nikam nejedu😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
oteviram dalsi problem - zatim k zamysleni je tu dotaz - pocitam s tim, ze o prazdninach vetsina z vas stejne do prace chodi, takze sraz by mohl zacit nejdrive v patek vecer, resp. v sobotu dopoledne a koncil by v nedeli odpoledne.
nebo vidite jako schudne si na to brat dovolenou?
samozrejme, kdo by chtel, mohl by si v dane lokalite napr. s rodinou dovolenou prodlouzit apod., ale to ted neresime. tudiz jak to vidite? je dotaz sobota - nedele podle terminu adekvatni a nebo chcete zaradit i svatky ci jine terminy?
tedy navrhy:
**6. - 7. 7.
- 7.
- 7.
- 7.
- 8.
- 8.
- 8.
- 8.
- 9.**
co se tyce hlasovani, navrhuji to tentokrat udelat tak, jak je zvykem hlasovat na sraz pobocky, tj. kazdy ohodnoti termin po terminu tak, ze kazdy termin oznaci jednim z priznaku:
ano - zcela jiste ano
? - nevim, ale budu se snazit prizpusobit
ne - zcela jiste nemohu
vysledek pak (pro neznale) vypada nejak takto:
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
za mě víkend - od soboty do neděle
Zaregistrován
12. 1. 2010
oliver: to je to, co jsem psal - je potřeba zjistit, jak si lidé sraz představují, jestli jako výlet na odpoledne nebo celý den nebo spíš víkendovou akci apod.
Protože to, že napíšu, že třeba 26., 27. a 28. by to šlo, ještě neznamená, že můžu někde být všechny tyto 3 dny.
Tzn. dal bych během příštího týdne na základě výsledků prvního hlasování další dotazník, kde by se specifikovalo, o jaký rozsah akce by byl zájem, případně další věci které mě momentálně po ránu nenapadají + které konkrétní dny člověk může nebo nemůže (nevím jestli přímo v dotazníku, možná by bylo lepší zvlášť).
A až na základě těchto informací a nabídek lidí na uspořádání akce bych dal třetí dotazník, kde by se určilo konkrétní místo a upřesnily se další detaily.
Zaregistrován
15. 7. 2007
hele klidne, ale tak me presne napis, na co se mam ptat😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
ten rozsah bych ani tak neřešil, kdo bude chtít být jen jeden den, tak odjede dříve, kdo bude chtít přijet už v pátek, najde si individuální program ... většina lidí stejně bude muset jít ještě v pátek do arbeitu ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.