Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2431 - 29. 3. 2013, 11:18

Korunko – nech té falešné skromnosti vždyť tam většina lidí přijede kvůli Tobě
Macamia – třeba se tam ještě vdáš😉
Obě – hlavně si dejte pozor na Kacura, podle jeho příspěvků mi připadá trošičku sexuálně nevyrovnaný😃 😉

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#2432 - 29. 3. 2013, 11:25

no vidis. nakou kacku na benzin ti prispeji a ve vysledku to cestovani tak draho vyjit nemusi. ja bych take rad nabidl moznost setkani treba u nas na chate, ale od te doby, co jsou nasi v duchodu je to nerealna predstava. za celej zivot se dost nadreli, tak jim to preju a klid jim narusovat neminim.

kazdy tudiz moznost nabidnout misto k setkani nemame (puvodne jsem ani necekal, ze nekdo nabidne, vlastne jsou tam ty nabidky tri, ale jedna neni konkretni kde - nicmene ocekavam, ze bude pred hlasovanim upresnena), ale nekdo treba vi o levnem taboristi s chatkama za 300 / noc (priklad) - takze proc ne, i tak to jde resit. zalezi co je v okoli a jak to zaujme ostatni, vnimejte to jako zabavu, ne jako soutez kdo z koho.

vybirat se bude z toho, co nabidnete. neberte ohled na ostatni, ze je to z ruky. treba prave znovu rikam, kacuro - 75 % prijede i do te tramtarie, v dotazniku to jasne rekli (je fakt, ze prostor pro 10 lidi bude asi v atraktivni lokalite malo). treba vis o nejakem kempiku za lidovku? takze klidne neco najdi a zabojuj a zalobuj za svoji konkretni vec. ja takovou moznost nemam, tudiz pockam na ortel vetsiny a nebudu si klast zadne podminky. pokud zjistim, ze by bylo nad me sily se na zvolene misto dopravit, tak se proste slusne omluvim a vic to nebudu resit.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2433 - 29. 3. 2013, 11:27

:lol: 😆 😁 taková, kterou bych opravdu chtěl, se ještě nenarodila 😆

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#2434 - 29. 3. 2013, 11:29

nejdříve musím počkat na dohodnutý termín, pokud to bude o víkend v sudý týden, vypadávám ze hry ... do té doby je zbytečné něco zjišťovat ...

pavelgregor

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
23. 6. 2007

#2435 - 29. 3. 2013, 12:00

No, kdyby vyhrály Pardubice, bylo by možné se následně mrknout na oppidum v Nasavrkách ( ale nevím, kolik toho je přístupného ), nebo na Kunětickou Horu. Jinej hrad poblíž není. Gotickej kostelík v Kočí ( Oli viděl ), zámek ve Slatiňanech s vycházkou po hřebčíně, návštěva Kočičího hrádku ( což sice není středověk, ale spíš taková procházka v přírodě). Pak jen zřícenina Košumberku, ale to je jen pár zdí.

Obídek v podstatě kdekoliv. Ubytování by se určitě sehnalo buď přímo v Pardubicích, a nebo v okolí. Přinejhorším by se dalo možná přespat v penzionu ve Skutči ( asi 3-4 pokoje ). 2-3 lidi bych ubytoval u mně. Tam by se samozřejmě dalo i povečeřet a popít. Maj pěknou zahrádku, ale ta se v 10 uzavírá. Pak už by jsme museli jít dovnitř. Samozřejmě ubytování je limitováno vdavkuchtivostí dívek z okolí, takže může být taky obsazeno.

Jedinou nevýhodou je to, že by se ze začátku muselo trošku popojíždět, takže by se všichni museli vejít do aut. Tedy pokud by se nezůstávalo rovnou v Pardubicích.

Jinak přece nemusí být jen jeden sraz. Ne? Stačí, když najdete někdo něco zajímavého. Dáte sem včas hlášku, a uvidí se, kdo přijede.

Já například chci letos zajet do Jáchymova, možná Telč. Zajímaly by mne Č.Budějovice atd. Určitě nemám problém se otočit i na Moravu. Takže pokud Archy a ost. něco domluví, jsem pro každou špatnost.😋 Pokud budu mít volno, skočím do auta a jedu. V podstatě to mám všude maximálně do 5hodin autem. Takže to není problém. Mám sice dost vejkendů obsazeno, ale pokud to vím v čas, můžu s termínama trošičku manipulovat.😆

jacx

Moderátor

Zaregistrován
20. 8. 2007

#2436 - 29. 3. 2013, 13:42

ale ale - zdá se, že kacurovi dnes nikdo nečte přes rameno 😁

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#2437 - 29. 3. 2013, 14:02

Ano, má je dnes nějaká širší 😃

Garfield52

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2010

#2438 - 29. 3. 2013, 14:56

Z toho logicky vyplývá, že musí být nejmíň o 30 let mladší !:P 🙄
Syčák jeden😈 😈 😈

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#2439 - 29. 3. 2013, 15:03

oliver napsal/a:

... vsimejte si prosim tech, kteri budou pripadne jednani vyrazne ovlivnovat a nakonec nepojedou. to proto, abyste je priste dokazali brat s rezervou ...

No ja by som za uvoľnenie diskusie, je celkom možné, že niekto (naozaj nemyslím na seba) bude ovplyvňovať diskusiu a nakoniec mu do toho vážne niečo príde, to budeme na naho potom pozerať cez prsty? Niektorí z nás majú deti, niekto zas je voľný kedy chce, niekto zas ešte nemá v lete naplánovanú dovolenku, jednoducho menej radikalizmu by som odporúčil.😉
Ja predpokladám, že všetci čo sa budú účastniť diskusie sa akcie naozaj zúčastniť chcú, čo ale bude o pár mesiacov málokto z nás ovplyvní. Za seba hovorím, že pokiaľ by to bolo niekde na Morave, naozaj predpokladám na 95%, že by som sa zúčastnil, aj keby som mal ísť zo Slovenska sám.

xjert01

Uživatel

Zaregistrován
17. 8. 2010

#2440 - 29. 3. 2013, 15:05

Archy: ze Slovenska sam nepojedes, zadny strach:))...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.