Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
17. 8. 2010
Aplikaci jiz par let vyuzivam a nemohu si ji vynachvalit. Perfektni pocin.
Zaregistrován
15. 7. 2007
upresnim. vyuzivas fonty, ktere se nekontrolovane siri v ruznych verzich. aplikace je nova, vznikala v poslednich dvou tydnech. funguje jinak a hlavne: JE AKTUALNI (narozdil od fontu)
Zaregistrován
17. 8. 2010
Uplne tak tomu neni - fonty mam primo od Luka, ktery mi navic nekolikrat na pozadani pomohl vytvorit i nejaka do te doby chybejici znamenka. Nicmene pokud je toto novejsi (i jinak fungujici) verze - tim lepe. Nic to samozrejme nemeni na zaveru, ze se jedna o chvalyhodny pocin.
Zaregistrován
15. 7. 2007
jasny, mysleno obecne (tak to je), nebyla to zadna sipka na tebe🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Chlapi ja tomu nerozumiem, ale bolo by skvelé to využívať, často som sa zamýšľal nad tým ako na to, najmä v niektorých prácach by som túto pomoc ocenil. Skúsil som to a mne to nejdeeee... 😐 Je chyba v mém přijímači? Skúšal som opis WENCEZLAVS SECVNDVS vyšlo mi toto: kde udělal soudruh Archypov chybu?
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
musis si zvolit spravny font, nejspis pises Vaclava v jinem panovnikovi😉
doplneno: Hurley nize ma pravdu, mel jsi sice spravneho panovnika, ale nedodrzel jsi transkripci dle tabulky
Zaregistrován
6. 11. 2010
Aplikace rozlišuje malá i velká písmena, tys zadal WENCEZLAVS SECVNDVS, zkus wencezlavs secvndvs😉 Je třeba se řídit tou tabulkou pro vytvoření opisu.
Zaregistrován
30. 5. 2009
Ano, je důležité se držet nápovědy. Přesně jak píše Oliver a Hurley
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
10. 6. 2006
Chlapi už mi to šlape, ja som naozaj zadával veľké písmená. Výborná vec, gratulujem a ďakujem mnohokrát... využijem bohato.🙂
Zaregistrován
28. 6. 2008
..hm, také se to budu muset naučit používat, na tyhle věci jsem poněkud antitalent 😕 (ale ještě jsem to nezkoušela 😃 )
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.