Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
30. 5. 2009
Oli: Děkuji za informaci😉
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
20. 12. 2012
Zatím jen slova,slova...Asi budu muset zkusit e-shop.
Zaregistrován
10. 8. 2011
Mám FN 27/1 na poště, ale dobírkou chtějí 272,-, kdežto v e-shopu je to za 138+99 tak nevím, nevím. 😠
Zaregistrován
15. 7. 2007
ponekud zvlastni, kacuro, kolik si platil? taky tolik? bohuzel - mohu nad tim vyjadrit jen hluboke politovani, pokud toto nastalo a tim vic, pokud i u ostatnich, rozum mi to nebere, ale vic s tim neudelam. a uprimne to nechapu.
Zaregistrován
20. 12. 2012
F N dorazila.272.-kč.Takto naposledy.
Zaregistrován
15. 7. 2007
tak to je super podraz. to se nedivim, take bych s dvojnasobnou cenou nebyl spokojen. btw. kdo muzete, tak uz objednavejte pres e-shop (prip. objednavku za takovych podminek proste nejak zruste ci nevyzvednete), dnes se to tam odpoledne objevilo.
nevim, proc jste nebyli osloveni a obeznameni s tak vysokym postovnym (tolik jste platili i kdyz jste si kdysi objednali napr. ta starsi cisla?!). fakturu prilozenou nemate?
no a pro mne dalsi zivotni pouceni - podobnou akci uz urcite nekonam. az budu chtit byt za vola, zvladnu si to zaridit sam, nepotrebuju k tomu asistenci.
Zaregistrován
17. 8. 2010
Ja si osobne myslim, ze to byl velmi chvalyhodny pocin a nevidim souvislost s tim, kolik si pocitaji postovne. Pokud nasadili nefer cenu a neinformovali o ni transparentne tak bych to jednoduse nechal na poste.
Zaregistrován
20. 12. 2012
Souhlasím s xjert01.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Už jsem fakturu vyhodil, tak nevím, kolik jsem nakonec platil ... Ale přijde mi že tolik ne ... Mám dojem, že jsem platil dvoustovkou a ještě mi pošťačka vrátila, ale úplně jistý si nejsem ...
Zaregistrován
15. 7. 2007
kdyz to shrneme - vyslo to presne o rok pozdeji. uzaverka byla fyzicky prelom 2012/2013. pak to cekalo nekolik mesicu v tiskarne (3-5?). nakonec to cekalo 2 tydny (mozna dele?) na oceneni. predem provedene "objednavky" si nakonec museli stejne vsichni potvrzovat a vyrizovat sami, byt to nutne nebylo. nakonec jim prijde vytisk s cenou 138 a postovnym 134 CZK? wtf?
ja mluvim o tom, ze uz se nebudu snazit nejak vyjit vstrict distribuci FN, protoze to vnimam jako naprosto jednostranne blaznovstvi.
na strane druhe uz existuji myslenky na denarove cislo (ale nikde to nerikejte), ale to bude muset "organizovat" nekdo jiny. ja se ale urcite rad zucastnim🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.