Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
a zde jeste par fotek od LukeH2O, vcetne te kultovni s kocickou, to je proste mazec - jinak pokud jsem nevybral nejakou, kterou facctory ci LukeH2O povazuji za vydarenou, tak se omlouvam a klidne at ji sem pridaji (fotky jsem jednotne zmensoval na sirku 700px)
fotky z hradu apod. jsem sem nedaval, myslim, ze to nikomu tolik nerekne, i kdyz napr. to podzemi na mne udelalo opravdu velky dojem🙂
Obrázky:
Zaregistrován
17. 8. 2010
Pro nezucastnene by bylo idealni zminit kdo je kdo:)...
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
priprav se, HRAJEM🙂
Zaregistrován
17. 8. 2010
oliver: ja poznam podle fotek jen tebe a pavla gregora:)...
Zaregistrován
6. 11. 2010
Ale abych nebyl za sraba, tak se klidně přihlásím, já jsem ten druhej zprava v bílým, ten s těma hnědo-zelenýma očima🙂
P.S. na té poslední fotce..
Zaregistrován
6. 11. 2010
To jsem se chtěl zeptat, jak to vypadá s tím grošovým číslem FN? Vyjde ještě letos? Chtěl jsem se zeptat už na srazu, ale nějak jsem na to zapomněl..
Zaregistrován
15. 7. 2007
no jak jsem uz nekolikrat rikal - autori prispevku vse splnili vcas, odeslali v pozadovany termin. nyni jsou pry nektere prispevky zdrzovany nekterymi nejmenovanymi recenzenty...
zda vyjde letos? no divej, ja bych byl rad, ale nemam sanci to ovlivnit a uz vubec ne odhadnout. jeste pred par mesici jsem veril, ze to bude do prazdnin, pak, ze to bude po prazdninach a ted uz to neresim. moje "poslani" zkoncilo v okamziku, kdy byl odevzdan posledni rukopis. v letosnim roce melo vyjit, pokud se nepletu cislo 27/1 (= grosove) a cislo 27/2. zatim zadne nevyslo, ale na cisle se pracuje (vetsina autoru uz delala druhe korektury). co dobre vim je to, ze nejen FN jsou v permanentnim skluzu. je to takovy kolorit dnesni doby a nelze to klast za vinu jen redakcnim radam, vydavatelum a tiskarnam. on si sem tam zalaskuje i ten uredni siml, vyberova rizeni, etc. etc.
takze nezbyva nez si myslet neco o tech ruzich a trpelivosti a tvorit do zasoby dalsi clanky, premirou tlaku by pak mohly vypadnout ty starsi 😁 😁 😁
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pohoda, nič sa nedeje. Ja som odovzdal druhé korektúry ešte v auguste a aj som predpokladal, že sklz určitý bude. Na číslo sa veľmi teším.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.