Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
16. 2. 2008
oliver napsal/a:
...dobry plan by mel mit vzdy "rezervu"
Jenže jak praví můj oblíbený klasik:
“Nic se nezdaří podle plánu a lepší už to bylo”
😃 😉
V zájmu navrhované konspirace bych rád apeloval na každého kdo jen vzdáleně plánuje svou účast aby poslal svůj mail Oliverovi když už je tak hodný a ujal se koordinace plánování. Stejně mi furt není jasné proč má tolik lidí v profilu skrytý mail.
Co se lokality týká, můj pobyt v Česku je zaměřen na návštěvy historických památek a hostinců, byl bych tedy rád aby místo setkání poskytovalo oboje.
Jinak jsem vcelku přizpůsobivý a dosavadní nominace mi vyhovují všechny.
😋
Zaregistrován
7. 10. 2006
turtleoverhead napsal/a:
...
Co se lokality týká, můj pobyt v Česku je zaměřen na návštěvy historických památek a hostinců, byl bych tedy rád aby místo setkání poskytovalo oboje.
Jinak jsem vcelku přizpůsobivý a dosavadní nominace mi vyhovují všechny.
😋
tak to si v ČR přijdeš na své všude ... tady je zámeček nebo hrad či jeho zřícenina téměř v každé vesnici😃 ale to víš jako bývalý Čechoslovák jistě dobře😃 to není jak u vás protinožců😃 nejvíce se mi líbí v Českém středohoří, tam z některých míst vidíš hned na 4 zříceniny hradů: Házmburk, Skalku, Oltářík a Košťálov ...
Přijeď, provedu Tě po zdejších pamětihodnostech (klášter Osek, zřícenina hradu Rýzmburk - svého času 2. největší hrad po Praze, a spousta dalších zřícenin, hradů, zámků, i muzeí)😉 možno i na více dní, přespání u nás na chatě, večír grilovačky a popíjení, střelba z luku a ze vzduchovky, lov myší, na kole či pěšo po horách, adrenalinové hledání s detektorem v Německu, počítání elektrárenských komínů a mnoho dalších zážitků 😆 😈
Zaregistrován
16. 2. 2008
kacuro napsal/a:
... grilovačky a popíjení, střelba z luku a ze vzduchovky, lov myší,...
Zvlášť ten lov myší zní velmi lákavě, to mi připomíná, jedna má známá objevila v kuchyni myš, nějak jí zahnala do kouta ale pak zjistila že nemá potřebnou otrlost jí zabít a tak volala na manžela. Ten se právě věnoval komplexní ochutnávce slivovice avšak okamžitě se přihrnul na pomoc a se slovy: “Neboj miláčku já Tě nedám” zastřelil myš brokovnicí. Omítku i podlahu spravil za weekend ale kousíčky myši pak nacházeli ještě dlouho na těch nejnepravděpodobnějších místech.😃
OS
S tím zvaním opatrně, mohl bych Tě vzít za slovo.😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
už si nepamatuji přesně konečné číslo za minulý rok, můj Kill mouse list zůstal připíchnutý na lednici na chatě, ale nějakých 60 kousků Myšic a Hryzců tam bylo😃
pozvání platí pro každého známého odsud, víkendová akcička není problém😉 musí se ale připravit na menší bojové podmínky, protože si vše dělám svépomocí a chata ještě neprošla celkovou rekonstrukcí.
a také potřebuji levnou pracovní sílu 😆 😈
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tímto máš zaručeno naprosté soukromí 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
pekne, ale jeste lepe ja na tom cesky raj🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
Znovu vkladam tento prispevek s odkazem na hlasovani o terminu a upozornuji, ze termin ukonceni hlasovani o terminu je zavazny a nebude prodluzovan.
Takze je zde hlasovani o terminech akce:
http://www.mojeanketa.cz/pruzkum/210026291/
Tam, kde nebude relevantni prezdivka z fora a potvrzeni na muj mail (obratem dostanete odkaz na prubezne vysledky), bude hlasovani smazano.
O co jde se doctete zde (vysledky pak prepracuji do anonymniho grafickeho vyjadreni, jake je uvedeno v tom odkazu)
prestoze se hlasovani o terminu uzavre za tyden, vyhlasim brzy jeste zavaznou nominaci mist konani, hlasovat se pak pozdeji bude pouze pro ta mista, ktera budou nanominovana! takze pozor, zatim neexistuje zadne nanominovane misto, bude treba ho znovu nanominovat.
dale cituji z dotazniku:
Hledáme termín, který nejlépe vyhoví většině. Systém hlasování je prostý - u každého temínu zvolíte jedinou ze tří možností, tj. zda určitě můžete, nevíte (ale pokusíte se maximálně přizpůsobit) nebo zcela jistě nemůžete.
Hlasování uzavřeme za týden, tj. ve středu 10. dubna v 20:00.
Pokud se do týdne nějaké preference změní, napíšete mi do středy 10. 4. do 22:00 email, kde jasně uvedete, jaký termín se mění (uvedete jak jste hlasovali a na co se vaše hlasování mění). Pokud tyto náležitosti neuvedete či napíšete později, nebude brán na vaši žádost o změnu zřetel.
Zaregistrován
20. 8. 2007
vzhledem k tomu, že se jedná o budoucnost vzdálenější než dokáži predikovat (co bude a kde budu),
bude asi nejlepší abych anketu neovlivňoval svým hlasováním
nicméně doufám, že o výsledcích (čas a místo) budu informován a třeba se tomu pokusím přizpůsobit
Zaregistrován
15. 7. 2007
je to stejne jako hlasovani pri srazu. smysl ma i jasny hlas, kdy vis, ze nebudes moci (dovolena s rodinou etc.) a smysl ma i "otaznik", tj. "pokusim se prizpusobit"
takze pokud nevite, uvedeni "pokusim se prizpusobit" je lepsi nez nehlasovat !!!
Zaregistrován
20. 8. 2007
OK napravil jsem to
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.