Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#1941 - 19. 7. 2012, 13:05

bez ohledu na probihajici diskusi zde par informaci (byt jsou zde povolanejsi osoby, jen asi prehledli dotaz vyse):

hlavnim prinosem webu je databaze minci, jejimu plneni se bohuzel venuje jen nekolik jedincu (o to vsak zodpovedneji a intenzivneji - ja sam mam maslo na hlave, ale minim se polepsit, jen si musim u nekterych veci nechat zkontrolovat urceni a jinde potrebuji neco domerit). smysl a vyznam databaze, vcetne jedinecneho ID mince byl uz diskutovan drive, nebudu tedy rozvadet (kdo umi cist, najde). soucasny stav databaze je kolem sedmi set zaevidovanych razeb z grosoveho obdobi vcetne fotografii a dalsich udaju.

z teto databaze jsou verejnosti pristupne nahledy minci (pokud vim). nekolik clenu tam rovnez zverejnilo par clanku na ruzna temata spojena s grosovym obdobim. na otazky, proc neni zverejnena databaze kompletne uz zde probehlo nekolik diskusi (muzete si je vyhledat), nebudu reagovat.

proc stranky nejsou uplne aktualni co se tyce schuzek? neni cas a neni to dulezite, clenove spolu komunikuji jinym zpusobem. schuzky probihaji pravidelne, jsou super a rad se jich ucastnim. na strane druhe, pokud si nekdo mysli, ze je to zpusob, jak se napakovat, asi ho zklamu. na schuzce si nekolik malo clenu maximalne preda predem domluvene veci, aby usetrili za postovne. schuzky nejsou obchodniho razu ve stylu burzy apod., neprehrabujeme se tam v hromadach grosu. tudiz z clenstvi v CNS PG se profitovat neda. je to zalezitost sdruzeni se jedincu se stejnymi zajmy.

clenstvi v teto pobocce je samozrejme podmineno clenstvim v CNS. tudiz pro pripadne zvedavce a zajemce - je nutno platit clenske prispevky jak CNS, tak i pobocce.

nejake dalsi dotazy?

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#1942 - 19. 7. 2012, 13:10
To grofik: Ano, mám rybářský lístek a jsem členem Českého rybářského svazu, už něco přes pět let. Nevím, kdo vám pověděl, že ho mám, ani koho znáte, ale nemusíte ventilovat úplně všechno. Je snad zakázáno mít více hobby, být ve více sdruženích? PS.: Za ryb. lístek se ročně neplatí 5 000 Kč a nevím kdo si kupuje na každý měsíc novou "udici" a každým rokem prosedne "stoličku".🙄

Ježiš Mária .😈 😲 😉

Písane ako modelová situácia😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Kucera

Moderátor

Zaregistrován
6. 7. 2009

#1943 - 19. 7. 2012, 13:11

Olivere letos jsem poprve nedostal emailem zpravu z vyrocky (jsem clen), byla nejaka? A abych nemusel otravovat PEHUa, kolik je letosni prispevek? Dekuji.

Elendil

Uživatel

Zaregistrován
4. 7. 2012

#1944 - 19. 7. 2012, 13:12

oliver napsal/a:
...hlavnim prinosem webu je databaze minci, jejimu plneni se bohuzel venuje jen nekolik jedincu...

Myslím, že by byl tento problém vyřešen, kdyby mohli přispívat i hosté, jejichž příspěvky by měli pod kontrolou povolané osoby. Ale při pročítání této diskuse tento návrh padl nejednou a bez odezvy, takže to zřejmě podle administrátorů a členů není dobrý nápad. Já jen píši, že se mi zatím zdá tato pobočka spíše nečinná, než-li činná, protože - jak jsem psal - o ní čtu teprve dnes 😞 .

Elendil

Uživatel

Zaregistrován
4. 7. 2012

#1945 - 19. 7. 2012, 13:14

To grofik: Aha, dobře. Potom bych, jestli je to možné, prosil smazat příspěvek #1940.

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#1946 - 19. 7. 2012, 13:16

Archypov i Oliver - pochvala, konečně k věci😉 700 ražeb už není nezanedbatelné číslo a určitě je to velmi dobrá pomůcka pro zkoumání PG a jejich dílů a případné porovnávání s novými přírůstky ve sbírce dle typů, variant apod. Pro mě osobně by to byl obrovský benefit, za to si rád zaplatím a na oplátku bych ještě do databáze také přidal x desítek svých koleček z grošoviny. Jsem členem pražské pobočky ČNS a už tu někde padlo, že v případě vstupu do ČNSPG bych kmenově zůstával stále v Praze, kde právo hlasovat mám, ale v ČNSPG bych toto právo neměl, tzn. pro plnohodnotné členství si musí zájemce zvolit kmenově ČNSPG. Je to tak?

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#1947 - 19. 7. 2012, 13:17
Archypov i Oliver - pochvala, konečně k věci😉 700 ražeb už není nezanedbatelné číslo a určitě je to velmi dobrá pomůcka pro zkoumání PG a jejich dílů a případné porovnávání s novými přírůstky ve sbírce dle typů, variant apod. Pro mě osobně by to byl obrovský benefit, za to si rád zaplatím a na oplátku bych ještě do databáze také přidal x desítek svých koleček z grošoviny. Jsem členem pražské pobočky ČNS a už tu někde padlo, že v případě vstupu do ČNSPG bych kmenově zůstával stále v Praze, kde právo hlasovat mám, ale v ČNSPG bych toto právo neměl, tzn. pro plnohodnotné členství si musí zájemce zvolit kmenově ČNSPG. Je to tak?

Archypov s pobočkou nič nemá... 😎

Hurley

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2010

#1948 - 19. 7. 2012, 13:18

Jj, ale z těch 2000 příspěvků v tomto vlákně jsem pochopil, že jsi něco jako nehrající "kapitán"😃

Misak33

Moderátor

Zaregistrován
23. 12. 2009

#1949 - 19. 7. 2012, 13:19

Archy je jenom nosic vody a maser😃.

Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

Archypov

Moderátor

Zaregistrován
10. 6. 2006

#1950 - 19. 7. 2012, 13:20

To Hurley: Tak to teda ani náhodou... 😁 Ja chalanom strašne držím palce, ale nejako to tam asi naozaj zostalo na pár ľuďoch.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.