Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
20. 7. 2007
ahoj, napiš mi mail s tvým telefonem. Zavolám ti a vše osobně vyřešíme.
Zaregistrován
18. 11. 2009
nevím, ale včera jsem provedl registraci, přišla aut. odpověď, že mi admin pošle mail že mám přístup ...... a nic .... doteď, tak nevím..🙄
Zaregistrován
28. 6. 2008
..Pehu- posláno
Zaregistrován
28. 6. 2008
..já jsem vážně asi antitalent😁 😁 😁 😁 Přihlášení a vše ok, děkuji Pehu, ale koukám, že jsem reagovala na rok nebo dva roky staré diskuze 😁 😁 😁
Co je mi ale záhadou, o těchto diskuzních stránkách jsem nevěděla a nikdy jsem na tuto adresu nenarazila. Nejspíš byla zmíněna i zde, ale z časových důvodů jsem to asi přehlédla. Na stránkách pobočky jsem vjela na sekci diskuze, objevilo se mi toto: Diskuze členů České numismatické společnosti pobočky Pražské groše probíhá na serveru sberatel.com. Této diskuze se může účastnit kdokoliv ze široké veřejnosti i sběratelé, kteří nejsou členy naší pobočky.😲 Nic jiného se mi nezobrazilo 😁 Nic, za chvíli jdu do práce a po víkendu, až budu mít volno, tak to musím pořádně znovu prozkoumat 😁
Zaregistrován
22. 4. 2007
Diskuze na stránkách pobočky je určena pro probírání řekněme intimnějších, jako numismaticky😉 , témat🙂 tu by neměl mít možnost vidět úplně každý. to mimo jiné proto, aby jsme si cenu PG nehnali do ještě závratnějších výšin😞
musím ale říct, že se drtivá většina členů na vkládání mincí do databáze úplně vyflákla.... 😞
Zaregistrován
23. 6. 2007
Já ne. O Vánocích budu doplňovat jak vzteklej.😆
Zaregistrován
22. 4. 2007
Pavel je světlá výjimka🙂
Zaregistrován
20. 7. 2007
No jasně, pokud bude přiložena i zpáteční letenka do Austrálie a pozvánka s ubytováním 😃
Zaregistrován
17. 8. 2010
Topa: myslis, ze bez pristupu na web ti nejaky kolega neda 150t za Ludvika?:)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.