Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
korunka: to mne mrzí, že jsem ji asi minul, protože pěknou třináctku pořád sháním.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Divil jsem se ze ji poustite, zvlaste v tomto prodeji moc neprejicim obdobi
Zaregistrován
22. 4. 2007
když si tak čtu svůj příspěvek, tak doufám, že nevyskočí policii při vyhledávání pedofilů 😁
Zaregistrován
10. 6. 2006
:twisted: 😈 😈
Zaregistrován
6. 7. 2009
:mrgreen:
Zaregistrován
28. 6. 2008
..to jsem si pak několikrát taky říkala (s tím jejím prodejem), ale bohužel, teď už snad má situace bude lepší, konečně jsem našla práci, i když šílenou, ale ještě budu muset nějaké kousky pustit. Pak už ale budu jen a jen nakupovat, tak se těšte 😁
Zaregistrován
22. 4. 2007
Korunka: Kdyby se náhodou pouštěla nějaká pěkná XI., XII. nebo XV. Václava IV. tak dát vědět 🙂
Zaregistrován
6. 7. 2009
Mily kolego, ma poznamka o soucasnem obdobi neprejiciho prodeji byla myslena vseobecne a vychazi z mych dlouholetych zkusenosti v obchode. Me napriklad po cca patnactiletem nepretrzitem rustu poklesly trzby v poslednich dvou letech mezirocne o 20%.
Co se tyce cen minci tak dle moji vice jak 30ti lete zkusenosti sberatele minci (mimochodem jak dlouho sbirate Vy?) v dlouhodobem horizontu ceny minci sice rostou ale ne rovnomerne, dochazi k vykyvum nahoru i dolu at uz vlivem napr.meniciho se zberatelskeho zajmu nebo ekonomickou situaci v danem obdobi.
Jinak co se tyce grose od Korunky tak XIII.typ je vzacny a dle meho nazoru dosazena cena v aukci na Acku byla podhodnocena. Kupujici tam casto vysponuji cenu treba u beznych ale dobre zachovalych kusu a skutecne vyskytem vzacna mince (i kdyz v horsi zachovalosti) tam casto zaznamena jen minimalni zajem.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Kucera: S třicetiletou zkušeností se rozhodně měřit nemůžu🙂 Sbírám jen něco přes rok (nicméně vycházím třeba i z dat z aukcí za posledních 10 let). Chtěl jsem jen říct, že PG budou nejspíš v oblibě vždy. Prodej na Aukru sebou nese vždy riziko, i když zrovna u PG jsem měl vždy pocit, že je kromě lidí,kteří jen chtějí mít hezký groš, pravidelně sleduje i pár sběratelů, kteží se vyznají.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.