otavel

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2014

Vytvořeno:
18. 9. 2017, 18:56

To jsou neuvěřitelný reakce :-) Myslím tím přispěvatele Brett a kosican, kteří si myslí, že jsou Anoaa a neominius spolčení a jednomu je z toho špatně. To tvrzení by mi ani nevadilo, i když je to podle mě nesmysl, ale to vyjadřování teda nic moc. Abych to trochu vyvážil, tak můj názor je, že neominius se snažil udělat dobrý skutek a zabránit tomu, aby Anoaa prodala známky za pakatel, třebaže nic nenabízela, ale už se začali slétavat supi, tak co kdyby. Kosican je zklamán, že je za pakatel nekoupil a věčný pesimista Brett je také zklamán, ale z něčeho jiného, že nenašel v protivníkovi dostatečnou podporu v tom, jak je filatelie na tom špatně jak nikdy předtím. Což už tvrdí poměrně dlouho, kdykoliv k tomu dostane příležitost, jestli se nepletu. Osobně si také myslím, že archy mají mnohem větší cenu než několik stovek, nejsou vůbec běžné, navíc ten perfektní stav. A na to musí být opravdu odborník, aby na dotaz na stav napsal, že archy nejsou potrhané a zpřehybané :-)

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
18. 9. 2017, 19:22

dejvy – keď niekde na za mestom na výpadovke pri odpočívadle uvidím slečnu v kratučkej latexovej sukničke, sieťovaných pančuškách, na vysokých podpätkoch s množstvom farbičiek na tvári, ktorá veselo točí ružovou kabelkou, tak nepotrebujem, aby mala na čele napísané čo tam robí a o čo jej ide. Dám si veci do súvislosti a pomyslím si svoje. Ale je možné, že len došlo, ako hovoril bývalý pán prezident – "k hlubokému nedorozumění" a tá slečna len zmeškala posledný autobus, stopuje a ponáhľa sa domov ku svojím najbližším ... 😋 PS: Buď tak zlatý a sprav niečo s tou ikonkou ...

Věř, že ta suknička latexová nebyla. Kdyby ano, tak tam nestojí, ale čeká na tebe v bordelu ;-)

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
18. 9. 2017, 19:30

Zareagujem len na dve veci.

otavel napsal/a:

věčný pesimista Brett je také zklamán, ale z něčeho jiného, že nenašel v protivníkovi dostatečnou podporu v tom, jak je filatelie na tom špatně jak nikdy předtím. Což už tvrdí poměrně dlouho, kdykoliv k tomu dostane příležitost, jestli se nepletu.

O nejakom sklamaní, čo sa týka tej zmieňovanej podpory nemôže byť reč. Ja ju nežiadam a nepotrebujem. Ja mám v tomto smere jasno a to mi stačí.
Môžme polemizovať o tom, ako je na tom trh s filatelistickým materiálom, ale polemizovať o tom, ako je na tom záujem o filateliu myslím nemá
zmysel.

otavel napsal/a:

Osobně si také myslím, že archy mají mnohem větší cenu než několik stovek, ...

Ja som tu nikdy netvrdil opak. Vlastne si myslím to isté.

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
18. 9. 2017, 21:18

Věř, že ta suknička latexová nebyla. Kdyby ano, tak tam nestojí, ale čeká na tebe v bordelu ;-)

8) Keď ja tomu moc nerozumiem. Ledva päty vytiahnem z našej dediny. A k tomu ja som taký typický rodinne založený typ. Od vtedy čo som sa oženil som sa na druhú ani nekukol. A ešte som aj trochu hanblivý 😎
PS: Inak Tvoje nechty ... ľúbia sa mi 😉

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
2. 4. 2018, 19:56

Ekonomická trieda aršíka Sagan.Celá tá plachta sa mi zdala drahá.🙂
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.