Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
To jsou neuvěřitelný reakce :-) Myslím tím přispěvatele Brett a kosican, kteří si myslí, že jsou Anoaa a neominius spolčení a jednomu je z toho špatně. To tvrzení by mi ani nevadilo, i když je to podle mě nesmysl, ale to vyjadřování teda nic moc. Abych to trochu vyvážil, tak můj názor je, že neominius se snažil udělat dobrý skutek a zabránit tomu, aby Anoaa prodala známky za pakatel, třebaže nic nenabízela, ale už se začali slétavat supi, tak co kdyby. Kosican je zklamán, že je za pakatel nekoupil a věčný pesimista Brett je také zklamán, ale z něčeho jiného, že nenašel v protivníkovi dostatečnou podporu v tom, jak je filatelie na tom špatně jak nikdy předtím. Což už tvrdí poměrně dlouho, kdykoliv k tomu dostane příležitost, jestli se nepletu. Osobně si také myslím, že archy mají mnohem větší cenu než několik stovek, nejsou vůbec běžné, navíc ten perfektní stav. A na to musí být opravdu odborník, aby na dotaz na stav napsal, že archy nejsou potrhané a zpřehybané :-)
Věř, že ta suknička latexová nebyla. Kdyby ano, tak tam nestojí, ale čeká na tebe v bordelu ;-)
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zareagujem len na dve veci.
otavel napsal/a:
věčný pesimista Brett je také zklamán, ale z něčeho jiného, že nenašel v protivníkovi dostatečnou podporu v tom, jak je filatelie na tom špatně jak nikdy předtím. Což už tvrdí poměrně dlouho, kdykoliv k tomu dostane příležitost, jestli se nepletu.
O nejakom sklamaní, čo sa týka tej zmieňovanej podpory nemôže byť reč. Ja ju nežiadam a nepotrebujem. Ja mám v tomto smere jasno a to mi stačí.
Môžme polemizovať o tom, ako je na tom trh s filatelistickým materiálom, ale polemizovať o tom, ako je na tom záujem o filateliu myslím nemá
zmysel.
otavel napsal/a:
Osobně si také myslím, že archy mají mnohem větší cenu než několik stovek, ...
Ja som tu nikdy netvrdil opak. Vlastne si myslím to isté.
8) Keď ja tomu moc nerozumiem. Ledva päty vytiahnem z našej dediny. A k tomu ja som taký typický rodinne založený typ. Od vtedy čo som sa oženil som sa na druhú ani nekukol. A ešte som aj trochu hanblivý 😎
PS: Inak Tvoje nechty ... ľúbia sa mi 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.