Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Samozřejmě, že jsem ochoten to koupit a ne za pár stovek, ale minimálně za pár tisíc. Nikdo netvrdí , že je to na zbohatnutí, ale dostat za to slušnou cenu, ne směšnou. Proto jsem psal, že dnes to již není o burzách, ale o internetu, mladý Vám na burzy chodit nebudou.
Ono by to bolo na dlhú debatu. Už len polemika čo je zberateľský materiál ... Čo a kto tvorí ceny na trhu (obchodníci, investori, zberatelia), v akom sú percentuálnom zastúpení, čo sa stane s trhom, keď nastane to, alebo ono ... Je toho veľa, čo a kto riadi súčasný filatelistický trh. A keď by sme aj o tom debatovali, tak vždy to bude len subjektívny názor každého z nás. Môj názor je ten, že záujem o filateliu je momentálne tak nízky, ako ešte nikdy v histórii nebol ...
Brett napsal/a:
Ono by to bolo na dlhú debatu. Už len polemika čo je zberateľský materiál ... Čo a kto tvorí ceny na trhu (obchodníci, investori, zberatelia), v akom sú percentuálnom zastúpení, čo sa stane s trhom, keď nastane to, alebo ono ... Je toho veľa, čo a kto riadi súčasný filatelistický trh. A keď by sme aj o tom debatovali, tak vždy to bude len subjektívny názor každého z nás. Môj názor je ten, že záujem o filateliu je momentálne tak nízky, ako ešte nikdy v histórii nebol ...
Od toho se to tu jmenuje diskuze, proto je mnohem lepší, když napíšete svůj konstruktivní názor, než blbost s Hitlerem. Samozřejmě, že s vámi ve vašem názoru nesouhlasím. Definice sběratelský materiál je snad všem jasná, o tom se přít nebudeme. Cenu vždy tvoří nabídka versus poptávka. Procentuální zastoupení dle úspěšnosti prodeje na aukcích je téměř vždy vyšší než 50% takže asi dobré. Co se stane s trhem jasně ukázala krize 2007, a naopak když se daří, tak to funguje i ve filatelii. Můj názor je zase ten, že filatelie na tom není tak špatně.
neominius napsal/a:
... Samozřejmě, že s vámi ve vašem názoru nesouhlasím.
Můj názor je zase ten, že filatelie na tom není tak špatně.
Ja Vám Váš názor neberiem - rešpektujem ho. Podľa mňa je na tom filatelia viac, ako špatne a nemyslím tým len vývoj cien na trhu a záujem zo strany zberateľov ...
Čo sa týka prispievania tu na fóre. Je to asi, ako u každého z nás. Niekedy necítim potrebu reagovať vôbec (z rôznych dôvodov), niekedy zareagujem len veľmi stroho / stručne a niekedy, keď cítim dôvody a vidím zmysel, tak sa snažím reagovať obsiahlejšie a prípadne reagovať opätovne.
Kruh sa uzavrel.
Anoaa ako údajný úplný laik ponúkne na predaj archy Londýnskeho vydania s kompletným popisom falatelistických zaujímavostí, o ktorých úplný laik nemá ani šajnu / perfektný stav, žiadne ohyby ani potrhané okraje/, ale bez pevnej cenovej ponuky, ako to vyžadujú pravidlá tohto fóra. Ja som sa celú vec snažil, stiahnuť mimo toto fórum, ale neominius už ponúka " pekných pár tisíc". Nepripomína vám to sváka Ragana a jeho utajeného prihadzovača ? Nakoniec to pomaly celé skončí hádkou.
Klobúk dole pred pravidlom fóra pri každej ponuke uviesť aj cenu. Ináč sa to ozaj iba zvrhne ...
Zvykne sa tomu hovoriť - volavka ... V niektorých prípadoch obchodná stratégia. V tomto konkrétnom mi je z toho na grcanie ...
dejvy – keď niekde na za mestom na výpadovke pri odpočívadle uvidím slečnu v kratučkej latexovej sukničke, sieťovaných pančuškách, na vysokých podpätkoch s množstvom farbičiek na tvári, ktorá veselo točí ružovou kabelkou, tak nepotrebujem, aby mala na čele napísané čo tam robí a o čo jej ide. Dám si veci do súvislosti a pomyslím si svoje.
Ale je možné, že len došlo, ako hovoril bývalý pán prezident – "k hlubokému nedorozumění" a tá slečna len zmeškala posledný autobus, stopuje a ponáhľa sa domov ku svojím najbližším ... 😋
PS: Buď tak zlatý a sprav niečo s tou ikonkou ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.