Zaregistrován
12. 1. 2010
Vite, ktery caj vam nejspolehliveji zvedne tlak?
Takovy, ktery vam pred nalevem uklizecka vyhodi do kose (nacez umyje sitko jarem) ! 👿
Mimochodem nebyl z nejlacinejsich a dneska asi neusnu, protoze vyhazovat nahradni varku hned po prvnim nalevu, ktery mel byt poslednim, se mi fakt nechtelo...
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak jí to odpusť, oklepej se a čajuj dál😉 Zrovna jsem dokoukal film Hvězdy nám nepřály, proti tomu je každá podobná lapálie nic ... Jdu posbírat mokré kapesníky ....
Zaregistrován
6. 11. 2010
Dnešní dýchánek 😈
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Momentálně v práci popíjím čínský oolong Shui Hsien
Zaregistrován
17. 8. 2010
Hurley: zajimavy kalisek - to je z nejake vetve?:)
Zaregistrován
7. 10. 2006
Dnes mi přišla zásilka čajů pro doplnění zásob. Sice bych možná vydržel do následující sklizně, docházely mi (nebo už došly) však některé oblíbené čaje, tak jsem je musel doplnit. Bohužel, při doplňování prachovnic se stala nehoda, kdy mi jedna z nich spadla z police a rozbila se. Zrovna v ní byl jeden z velmi výtečných a docela i drahých oolongů Qing Xin (bylo ho tam určitě ještě alespoň 50 g). Naštěstí dopadlo víčko prachovnice na zem tak, že v něm zůstalo pár gramů listí, takže budu mít ještě alespoň na jeden čaj😃 Zbytek jsem musel zamést, neb v tom bylo hodně drobných střepů ...
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tobe chutna gjokuro? Ja jsem polovinu vyhazoval protoze mi lezel v supliku 5 let..
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ale jo, chutná, vzal jsem si ho ale jen jako vzorek, takže to bude na jeden čaj.
Zaregistrován
19. 1. 2015
kacuro
Upřimnou soustrast. Jendou se mi zašprajclo zabrušované skleněné víčko a nešlo ven ani za Boha. Mšsíc jsem s ním bojoval a nic. Nakonec jsem sklínku zahřál - praskla, mrchal. Víčko jsem vymlátil, ale odštěpek chyběl. To byl pane duševní boj, zda 50g špičkového DJs vyhodit nebo risknout kousek skla v žaludku...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.