Zaregistrován
19. 1. 2015
Já si udělal lahůdku, které se samozřejmě žádné oolongy ani vietnamci neblíží... :-))) Nepal FF Kuwapani Makalu Tippy 2014, Lot 73, gr7, SpHp.
Zaregistrován
24. 3. 2010
No, len aby si sa z toho Nepálu neposr...😋
Zaregistrován
12. 1. 2010
kacuro: ja blbec, mel jsem na vysce balit holky na caj🙂
Filozof: to je jako rict ze dvanactilety cognac se ani neblizi stejne staremu rumu nebo ze Weltenburger Kloster Heffe-Weissbier Dunkel hrave porazi Aecht Schlenkerla Rauchbier. Tedy s prominutim pekna hovadina. Jsou to ruzne druhy a kazdemu muze chutnat trochu neco jineho..
Mimochodem sebelepsi Nepal/DJ mi nevydrzi na cely den.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Právě jsem udělal 3 litry zeliča s jasmínem - Yin Hao, je to dobrota a zároveň i naplní můj celodenní pitný režim😃
Zaregistrován
26. 8. 2012
Hm,zajímavé kolik lidí se tu věnuje pití čaje,jeden by měl skoro chuť si nějaký objednat a vyzkoušet,ale stačí mi tak dva šálky obyčejného za rok.....a cisterna kávy.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ja som s čajom začal len pred pár mesiacmi, predtým som bol dlhoročný kávičkár (4-5 denne) a banujem, že som s tým nezačal oveľa skôr...stále objavujem nové chute čaju, účinkami sa káva na čaj nechytá ani zďaleka a to nehovorím o vplyve na zdravie, t.j. žiadne prekyselenie, kopec vitamínov, minerálov, antioxidantom, automaticky dodržaný pitný režim...už som na to namotal aj lupolu 🙂
Na začiatok vyskúšaj nejaký ľahký oolong s jemnou kvetinovou chuťou.
Zaregistrován
7. 10. 2006
sigur: správně, jen tak dál, osvěta je důležitá😃
add: "černé čaje", včera běžel na ČT2 nějaký cestopisný pořad o Srí Lance, ze kterého jsem sice zachytil jen několika minutový kousek, ale zrovna v něm říkali, že na Ceyloně je v "čajovém" průmyslu zaměstnáno asi milion lidí, kteří zde pracují za minimální plat a živoří na hranici chudoby. Takže jen tak dál, kupujte ceylonské čaje a podporujte ty kapitalistické vydřiduchy, popíjejte čaj vydřený potem a utrpením otrocky vykořisťovaného ceylonského lidu ... (doufám, že to nebude číst Turtle, ten by se do mě pustil🙂)
Zaregistrován
16. 2. 2008
:D
Nebo ho nekupujte a ti chudáci chcípnou hlady nadobro.😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
:D Já to věděl ... Místo čaje budou pěstovat zeleninu a chovat domácí zvířata a nebudou mít hlad😉😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.