Zaregistrován
12. 1. 2010
Ja si spokojene popijim jeden Dong Ding🙂
Draci oci.. hm, musim nekde koupit, minule to v Ceste Caje nemeli. Vodni vila uz je taky fuc a par dalsich caju dochazi..
Problem je v tom ze zima uz konci, na jare piju caje o dost mene a v lete skoro vubec, plus nabidka caju ted neni nejlepsi, takze je otazka jestli to ma ted cenu.
Zaregistrován
7. 10. 2006
My pijeme čaje celoročně. Není nad tu pohodu, když si na stole na zahradě rozdělám čajovou výbavu, k tomu něco na zoubek, knihu do ruky, kočku do klína a mám pohodičku😃 Občas zajdou na ochutnávku sousedky od vedle ... Zkrátka klídek ..
Zaregistrován
12. 1. 2010
V lete mam chut hlavne na pivo a nejsem cisterna abych do sebe stihal lit jeste caj😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
A tak pivko si také dám, ale spíš čajuju. Nemůžeš přeci pít celý den pivo😃
Zaregistrován
21. 11. 2011
Tak jsem si nakoupil asi 10 druhu kvalitnich caju (hlavne zelenych) pres zimu, plus dostal bonusy (jsem to pojmuj jako darky na vanoce, tak bonusu bylo dost😉. Ale nejak nevim. Zelene caje piju skoro porad, mam oblibene, ale u tech kvalitnich nejak tu kvalitu nepoznam. Teda jsou dobre, to zase jo, poznam tam i rozdily, nicmene me moc nenadchly. Radsi zase sahnu po tech "obycejnych", coz v praxi znamena pytlikovy Zen Chai od Teekanee a pak beru v jedne prodejne s caji nejaky zeleny caj "Jahoda v sampanskem". I kdyz mozna ten Zen Chai asi uplne spatny nebude.
Nevim, proc to tak je - napriklad u jidla rozeznam i male nuance v chutich a jidlo je moje hobby (taky za jidlem jezdim po svete), ale ty napoje mi moc nejdou. Dokonce i pivo mi chutna jen prvni deci a pak uz ho skoro nejsem schopen pit. Jdu s kamarady do hospody, koupim si jedno male a cucam ho dve hodiny🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
To si děláš srandu? Tak buď ty sypané čaje neumíš udělat, nebo jsi nějaký divný 😆 😁
Zaregistrován
21. 11. 2011
Uprimne fakt to nechapu. Je tam kontrast s tim jidlem. Jak je to tekute, tak tomu nejak nemohu prijit na chut (jen u likeru a urciteho tvrdeho alkoholu je to lepsi). Krome caju je to se mnou stejne i u vina ci cideru atd. - stejne jak s pivem. Vypiju 1 deci a prestane mi to chutnat. Vim, ze kvalitnejsi vino (barbarsky prepoctu na penize - cca kolem 150-250 Kc) mi chutna vice, jak vina levna. Ale pak vyberove a jeste kvalitnejsi mi uz chutnaji uplne stejne. A neco podobneho s cajem - levne mi nechutnaji, kvalitnejsi uz jo, ale pak s rostouci kvalitou uz nejak nevnimam moc rozdil. Chutove jo, ale ze bych je musel to ne. Oproti tomu mi da nekdo polivku, kterou dochutil podravkou a hned vim, ze je neco blbe🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tovy napsal/a:
...
Radsi zase sahnu po tech "obycejnych", coz v praxi znamena pytlikovy Zen Chai od Teekanee a pak beru v jedne prodejne s caji nejaky zeleny caj "Jahoda v sampanskem".
...
Tak nad tímhle by ortodoxnější čajomilci nejspíš spáchali sebevraždu (možná i tímhle). Je vidět, že pořád podceňuju fantazii některých lidí.. 😲
Jinak ještě jednou díky za ten oolong, kdyby ses chtěl těch kvalitnějších zbavit, tak napiš a třeba něco odkoupím🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ale polívka bývá také tekutá (tedy většinou😃) ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.