Moderátoři: smith
Zaregistrován
22. 3. 2009
A zaujímala by ma ešte predošlá moja otázka. Ako rýchlo potrebujete predať jednu z tých bankoviek?
Ďakujem pekne za odpoved.
Zaregistrován
24. 2. 2009
Tak , kdyby to bylo nutné, tak asi půjde Zaire. Byt musíme zaplatit do 20.8.2010. A ještě k tomu ponzoringu. Není to tak horké. Syn měl stavebko , to si vybral, jenže to v dobu výběru npotřeboval, tak jsem to směnil za bankovky a td. No a teď nastala doba vrácení.
Zaregistrován
14. 9. 2008
tak to je dobre - a sbira syn taky bankovky, tj. fakt, ze se stavebko utratilo za bankovky bral se sberatelskym nadsenim nebo to bral jako investici v otcove rezii ?
Zaregistrován
24. 2. 2009
Bralto jakoinvestici, která se mu určitě vyplatila!!! Kde mu dají za pár let úrok 100 a více %.?
Zaregistrován
14. 9. 2008
mozna nakupem kakaa🙂 ale chce to nejaky kapital na nakupovani (par miliard)
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=673266
Zaregistrován
24. 2. 2009
Ale těch starostí s tolika kakaem. Já koupil nějaké bankovky, nějaké pamětní Ag a Au mince , dal jsem to do seifu a tím to pro mě skončilo. No a teď to pouštím. Toť vše , co jsem musel udělat.
Zaregistrován
14. 9. 2008
ja myslim, ze u tech komodit (kakao, psenice, ryze) to nefunguje tak, ze by to privezli nekomu slozit na zahradu ... vzdycky to lezi v nejakych skladech a vlastnik to nemusi ani videt.
Ale souhlasim, taky bych radsi nakoupil par minci a bankovek🙂
Zaregistrován
10. 3. 2009
Mám záujem o prvé dve alternatívy. Pošlite ti prosím mail na fidzi_@post.sk (s podčiarovníkom). Ďakujem.
P.S. Kakao neberiem, lebo mi ho vyjedajú decká... :-(
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.