Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 2. 2009
Obávám se, že asi ne.
Zaregistrován
12. 2. 2019
Tak to je škoda, i když jsem to asi očekával. A takové krásné známky to jsou .... 🙂
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pěkná? To vypadá jako kdyby se rozlila žlutá barva a někdo do toho šlápl!!😃
Ale v jedné nejmenové aukci to taky vypadá na pěkné známky staroindických států.
Zaregistrován
4. 7. 2007
Několik států mám.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2010
Nie som fanúšik priamo Indických štátov. Ale som fanúšík škaredých primitívnych vydaní, do ktorých Džammú a Kašmír patrí. Čím "škaredšie" a primitívnejšie, tým lepšie 😃
Je to samozrejme čisto môj subjektívny názor ale takéto známky majú podľa mňa "dušu" na rozdiel od profesionálmi gravírovaných. Každý kus je tak iný.
Už jej chýba len primitívne ale čitateľné razítko 😎
Zaregistrován
12. 2. 2019
Já to vidím úplně stejně. 🙂
S razítkem to bude horší. Na dopise jsou známy pouze 2 známky a použitých mimo dopis budou také maximálně jednotky kusů. A razítko určitě čitelné nebude, pravděpodobně jen taková černá šmouha. 🙂
Zaregistrován
4. 7. 2007
Tak jsem si koupil obálku z ostrova Montserrat když ještě bylo hlavní město Plymouth za necelý měsíc začla být sopka aktivní.
Obrázky:
Zaregistrován
9. 2. 2008
Takto pojatá filatelie, se mně opravdu hodně zamlouvá! Máš to opravdu pěkné a hlavně chytré. Toto ukazovat děckám na schůzkách nebo nějakých debatách o filatelii, tak je to musí chytit. Zeměpis, vládcové, zajímavosti.......paráda.
Zaregistrován
4. 7. 2007
Pavlínko děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.