Zaregistrován
16. 11. 2012
Co jsem se tak dival na aukce tak prumer byl 20 - 30 tisic.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ako ho budeš mať uložený, aby si si ho mohol prezerať z oboch strán?
Zaregistrován
16. 11. 2012
No premyslel jsem o tom uz, bud ho zkusim nejak dat dohromady kvalitnim lepidlem na kov (to musim ale predem otestovat na jine minci ), nebo hodo dam do uzke kapsle, tak akorat aby kousky drzely a nejezdily, nebo pak nejaka dalsi moznost je ho zalisovat do plastu.
Zaregistrován
24. 3. 2010
...alebo zaliať do skla 😉
Zaregistrován
15. 7. 2007
to je prave to. znam to i z pripadu mnohem obycejnejsich minci (napr. jsem si izolepou podlepil rozpadajici se pulfenik, jenze ten je jednostranny). clovek si rekne, ze to je jen tak, pripadne ze to pouzije na analyzu a pak mu to prijde lito a zacne vymyslet, jak to spojit.
kazdopadne, pokud by mince mela jit casem dal, nemelo by ji pripadne "spojeni" nijak uskodit cenove a omezit budouciho majitele, ktery by mohl mit na vec jiny nazor.
osobne bych v tomto pripade rozlomeni mince asi prijal jako hotovou vec, specialne bych si na to upravil nejaky holder (nebo jak jsem ukazoval, ze si delam pro brakteaty - jeste ze mam jen tri), tak bych do stredu zafixoval kolmo tenkou folii ve tvaru "Y", pripadne i pak tri ruzne kousky po obvodu. proste tak, aby mince drzel u sebe, ale to prelomeni bych se zakryt nesnazil (dole davam ukazku, jak bych modifikoval "muj" hodler).
jo mit tak 20-30 tis. hned bych si takovej denarek koupil, to by bylo neco 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
27. 12. 2009
Svého času jsem tento kupoval za 11 (také není ideální), ale nakonec ustoupil ve sbírce jiným mincím🙂
Obrázky:
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
to je provokace, za takovej bych drzel i dva mesice hladovku 😁
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ten Oliverův způsob uložení je asi nejlepší řešení. Já jsem kdysi zkoušel slepit podobný denár a stálo to za prd.
Jinak k té ceně, já bych řekl že 2000 určitě, možní i víc. Koneckonců je moc pěkně vyražený a někdo z Boleslavovi družiny ho měl v ruce, ne-li on sám😃 😉
Zaregistrován
16. 11. 2012
Po dlouhem premysleni jsem se nakonec rozhodl minci odborne zkompletovat, sam jsem s vysledkem velmi spokojeny, drzi velmi dobre, zadne prohnuti,spoje jsou na tom v realu lepe - foceno s bleskem, konecne ji budu moct vlozit klasicky na platynko🙂
Obrázky:
Zaregistrován
15. 5. 2009
takřka ideální výsledek, čím se to povedlo ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.