Zaregistrován
19. 5. 2021
barbar napsal/a:
Koukám, že si se s toho nevyspal.
Vykašli se na pleveleni dalšího vlákna.. Respektuj pravidla fóra
Pravidla tohoto fóra v první řadě respektuj ty sám, bolševickej ksindle, nebo odtud odtáhneš jako jsi sem před pár lety přitáhnul..
Keby blbosť nadnášala, tak bude grofik lietať ako aeroplán.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Já tomu nerozumím - v podstatě to je k hovnu a ještě to stojí tolika peněz a energie to spotřebuje tolik, že by se dal postavit výtah k Měsíci.
Zaregistrován
25. 11. 2016
No je to děs, prachy vs ekologie.. i proto mě krypto nebere
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
23. 12. 2015
Pánové , doporučuji si pustit YouTube kanál Kryptomates- viz odkaz dole, kde student finanční školy vysvětluje na pár desítkách krátkých videí zcela srozumitelně problematiku Bitcoinu .Člověk samozřejmě nemůže rozumět všemu , ale současně nemusí přijímat všecky nesmysly, kterými ho tisk a televize krmí. Kdybych vycházel z novinových zpráv , nebo bulvárních deníků , musel bych se bát vyjít ven a myslet si, že se lidé vraždí , okrádají a znásilňují na potkání ….což samozřejmě pravda není .Každý akvarista se sebemenším akváriem má větší spotřebu energie než student , který si těží na svém počítači a tak si přivydělá ke svému kapesnému třeba 1500 korun měsíčně/ale současně si výrazně zkracuje životnost počítače/ a mi , co nevytahujeme kabel od televize a jiných elektrospotřebičů ze zásuvky a celou noc na nich ta malá světýlka červeně svítí a informují nás , že je přístroj tak trochu „vypnutý „ jsme na tom ohledně spotřeby energie sice lépe , ale zase ne tak moc :- )… V mém vnímání světa má , zvláště Bitcoin do budoucna víc než perspektivu… :-)
https://www.youtube.com/watch?v=4RlfbwCvykM&list=PLFY-zXk8VuuqR36fTXT6G0oQrwpZnYtYO
Zaregistrován
23. 11. 2015
Tak dnes počúvam, že si ten kryptovirtuál, virtuóz..., pomýlil smer...
Možno mnohých bolí hlava..😋
-s-
Zaregistrován
25. 11. 2016
pokud je neboleli v květnu, tak teď to ani nezaregistrovali🙂
Zaregistrován
23. 11. 2015
No, možno. Nesledujem to.
Toto sa mi páči. Dnes v noci vyhodím peňaženku a papírové lóve z balkóna.
Ach jaj. Už som starý..🙄
https://www.youtube.com/watch?v=yBoQzRtTI1I&list=PLFY-zXk8VuuqR36fTXT6G0oQrwpZnYtYO&index=6
Aké jednoduché..😋
-s-
Zaregistrován
25. 11. 2016
Stani, ale ono vydělávat peníze, navíc na trzích, je technicky děsně jednoduché... a s rozvojem internetu, aplikací a např. i toho revolutu (nepoužívám, ale zvažuji), to dokáže už i opice.
problém obchodování a vydělávání je úplně jiný, a to hlava/psychologie. cest jak vydělat je hodně, baví mě je objevovat a strategii mám několik. to nejpodstatnější ale je - držet se (svých) pravidel a mít správný risk management.
a nebát se prohrávat, i s 50% úspěšnou strategii můžeš být boháč, moje se pohybují kolem 70-80% např. ale třeba vydělávám méně než někdo kdo má úspěšnost jen 40%. to je zase můj problém😃
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
23. 11. 2015
Aspoň viem, že nie som opica. Dobrá správa.🙂
Predpokladám, že máš rodičov. Aj Tvoj otec by sa v tom tak bravúrne pohyboval, pohybuje, ako ten chlapec?
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.