Zaregistrován
2. 11. 2008
Napsanou ji nemám a myslel jsem, že šla ještě o dva tisíce více?!😲 Ona i s přirážkou stála cca 28.080,-!!!🙄
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
6. 11. 2008
nevím jak v neděli, ale v sobotu se tam dalo v předsálí z bankovek lecos koupit... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
20. 12. 2011
raz musím na takomto aukcie zúčastniť už - zo Slovenska bol niekto?Miciko ti si odkial?
Zaregistrován
12. 7. 2009
Zdravim vsechny, take dekuji za setkani myslim ze to bylo dobre a co se tolerance prihozu tyka tak dle meho mezi Nama vsema to bylo 50:50 a vysledek byl znat
Miciko ten cerny puntik doufam nebude tak akutni:) kdyby te nezaujala at 20ka tak ji mas:) btw taky jsi mi vzal pred nosem tu 1000ku;) ber to tak aspon mas stale duvod sbirat🙂
Zaregistrován
27. 2. 2010
Aukci hodnotit nemůžu, protože číslo zůstalo nevyužité (my nedírkaři jsme to letos měli těžké), ale v předsálí se opravdu daly koupit krásné věci. Chtělo to ale být pohotový a dělat kompromisy, protože s UNC stavy to bylo horší. Jeden kousek z jiného soudku dám posléze do chlubírny.
Jinak jsem rád, že jsem poznal další kolegy a že jsme vytvořili hezky kompaktní hlouček! Díky pánové, za dobrou společnost!
Zaregistrován
27. 2. 2010
Na odlehčení trocha černého humoru: máme naštěstí bezpečný koníček, tenhle "zapálený sběratel" tomu svému obětoval opravdu všechno!
http://www.novinky.cz/krimi/268093-sberatel-rozebiral-minometny-granat-vybuch-ho-zabil.html?ref=zpravy-dne
Zaregistrován
2. 11. 2008
Jak říkám, vše je cena záliby! Třeba za pár let to bude ještě více za UNC!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 7. 2009
A bude hur! Diky masivnimu preprodavani a handlovani s bankovkama opravdove GEM UNC stavy mizi a I nektere bezne dostupne bankovky je problem v unc sehnat
Finale bude takove ze bude rapidni rozdil v cene mezi 1 a unc
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.