Moderátoři: smith
Napíš sem alebo pošli mail čo potrebuješ.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Dražíte někdo na aktuální aukci? Ja dražím a nejspíše naposled
Už se mi stalo na několika položkách, že jsem byl přehozen dražitelem "pokoj" a když náhodou pokoj vyhrál položka se restartovala a dokonce třeba 3x. To ooravdu majitel takto natahuje aukce a pokud náhodou sám vyhraje tak položku restartuje? To že se to stává na aukru je známá věc ale u živé a u aukčního domu to vidim takhle okatě poprvé
Pozoroval som tento "zázrak boží" na položke 609. Sál a internet rovnako prihodili 1.000 Kč, ale sál vyhrával. Následne sál prihodil 1.100 Kč a čakal. Keďže internet tento príhod neprehodil, tak sál svoj príhod 1.100 Kč zrušil a ďalej čakal či si to internet predsa len nerozmyslí a neprihodí aspoň 1.100 Kč. Hummus Olomouc...👿
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Bylo to u vice jak 100 polozek co jsem vypozoroval. Sleduji a prihazuji na vice veci u jedne polozky jsem se prehazoval s "pokoj" ze 16 tis na mojich 21. pokoj prihodil 22 ja nic reset polozky na 16 zkusil jsem tedy do 19 jen a opet reset polozky. Tak jsem uz neprihodil a polozka skoncila na 17.... tedy o 4.tis mene nez jsem puvodne ja prihodil. Mam i nekolik screenu. Opravdu hnus ze zacatku jsem si rikal asi chyba ale kdyz vam behem dne takhle zresetujou asi 20 vasich polozek tak si rikate je na tom neco spatne.... Zvlastne pokud se polozka drazi i na 3x.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.