Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
- a za třetí trochu odzvoní i těm co vždy u zajímavějšího materálu musí vědět kdo jej draží...
Zaregistrován
21. 11. 2011
Dracek: to jo, je to neekonomicke, ale jde o urcitou uroven a kulturu. My treba ve firme delame stejny support pro lidi, co si koupi produkt za dolar jako distributorovi, co jede ve velkem. Vydelecne veci nam plati ty prodelecne. Nebo lidem, kteri jsou nespokojeni, vracime penize nebo jinak kompenzujeme koupi a pri tom si produkt mohou nechat - samozrejme teoreticky naproste nerentabilni politika. Ale kdyz pominu, ze toho lidi (svete div se!) skoro vubec nezneuzivaji, tak z dlouhodobeho hlediska je to plus, protoze tim padem nemame nespokojene zakazniky.
Kucera: o tom jsem slysel. Ja na aukce osobne nechodim, tak nevim a pravdepodobne v antice je to jine, ale v bohemice ci Ru a pod. to je asi fakt docela sledovane..
Zaregistrován
27. 12. 2010
Focení 100 mincí stojí jiné peníze než focení jedné mince.
Jedná se o neschopnost přízpůsobit se.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Kucera: to moc nechapu, muzete prosim rozvest?
gorila: pokud to nebudu nekomu davat jako zakazku - a ruku na srdce, s potrebnym vybavenim a kdyz budu dodrzovat urcita pravidla, i ja dokazu relativne kvalitne vyfotit a zpracovat zhruba 30 minci za hodinu, u nejakych 750 minci navic je to 25 hodin, sice spousta casu, ale s tim musi clovek pocitat kdyz porada aukci - tak tam nevidim zadne naklady navic. Jak pises, je to neschopnost prizpusobit se - pozadavkum zakazniku. V zahranici skoro nemyslitelne, tady zrejme prijatelne. Proto bude Dukat porad tam kde je. Ale aspon tam pak jdou koupit zajimave mince za rozumne ceny (sem tam, ta nabidka je dost mala, zvlast kdyz jde clovek po aspon nejake kvalite).
Zaregistrován
21. 11. 2013
No jsem na živý Dukát zítra zvědavý, mně se líbí, že mi nikdo nezvedne řízeně cenu na maximální výši mého limitu. Což se bohužel u některých aukčních firem údajně děje. Nevim jestli taky u Dukátu, ale takhle by to měla být jistota. V německu to prý běžně funguje.
Zaregistrován
6. 7. 2009
tenzor - omlouvám se, ale nebudu to zde veřejně rozvádět.
Zaregistrován
17. 3. 2012
řekněme si upřimně, jako má dukát konkurenci? a z toho pak můžeme usuzovat na chtění se někam posunout...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ve své kategorii tretiradych aukci snad jedine Nummus Olomouc, ale ten má toho nafoceneho daleko vic, o lepší nabídce antiky nemluve. Pro členy CNS možná nějaké pobočkové aukce, to neposoudim.
Pro aureu konkurencí není a zahraniční aukce snad nemá smysl vůbec zmiňovat.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jinak jsem na té aukci a je to dobrá komedie.. byly tu mince co šly za skoro 400 000 + poplatky, příhozy po tisícovce. Draženi přes live systém neskutečně zdržuje. Za 40 minut 40 položek, snad se k antice dostanu dp večera🙂
Zaregistrován
6. 7. 2009
Tak ten Karlův dukát ve špatném stavu za 393 + poplatky, ti lidi jsou fakt šílenci...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.