Moderátoři: smith
Zaregistrován
17. 3. 2012
nevím o tom a jsem dost překvapen, každopádně to už je teď pasé..
Zaregistrován
12. 1. 2010
Každý rok jsou dvě normální a jedna korespondenční, ale osobně bych jí moc nedoporučil
Zaregistrován
17. 3. 2012
aha, tak to mi ty korespondenční hodně unikají😃 je možná prohlídka matrošu?
Zaregistrován
25. 8. 2011
Proč? Máte s tím nějaké špatné zkušenosti?
http://aukce.comli.com - vyhledávač aukčních položek
Zaregistrován
12. 1. 2010
dr3ex: stavy jsou tak o stupeň horší než na normální aukci a v katalogu není nic vyfoceno, takže je nutné přijet a mince si prohlédnout (a konstatovat, že si člověk nevybere, ale možná jsem moc fajnový, každopádně jsem se účastnil jen dvou, když jsem ještě spíš začínal sbírat a na té druhé už jsem měl problém najít něco, co by mělo smysl).
Zaregistrován
14. 9. 2011
No a to je ten problém. Kedže u mňa by bola dražba úplne na slepo. Mohlo by sa stať, že v konečnom dôsledku by som bol sklamaný. Takže som si katalóg len prelistoval a založil.
bennito@centrum.sk
Zaregistrován
19. 11. 2010
tak to tam toho letos na podzim sklidily... uroda byla pekna
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
22. 7. 2011
Co říkáte položkám číslo 620 a 628?
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
tak na tej 628 je podozrivo dobre zachovalá značka GYF a ostatné opisy sú ošúchané, tú 620 sme tu už niekde preberali ale čo sa týka pravosti je to asi dosť zložité určiť z fotky.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
19. 11. 2010
Na nume fotky jsou mnohem kvalitnejsi nez v katalogu, a je velice pravdepodobne, ze GYF je prerazeno. O polozce 620 nic nedokazu rict, ale u takove zachovalosti to je jedno
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.